• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Sony External bluetooth speaker not playing sound


Posts
3
#1
So, i got a speaker Sony rdp-x200ipn.

I have an Acer Aspire E17

I can connect my speaker to my laptop via bluetooth fine, when it's connected i can test the speaker and it makes the beep sound. When i start itunes, my speaker plays the sound fine, but when i search for example a youtube video I hear NO sound. When I turn of my speakers the sound is fine and plays from my computer and when I turn it on again no sound.

Can anyone help me?
 

My Computer

System One

  • OS
    8

fireberd

Beach Observer
VIP Member
Pro User
Inverness, FL

Posts
1,811
#2
Two possibilities. (1) The "Stereo Mix" is not set as the default recording device. (2) The Bluetooth is not set as the default playback device.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built
    CPU
    i7 6700K
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus VIII Hero
    Memory
    16 Gb G Skill TridentZ DDR4 3400
    Graphics Card(s)
    Intel (i7 CPU)
    Sound Card
    RealTek Integrated
    Monitor(s) Displays
    27" Dell SE2717HR
    Screen Resolution
    1920X1080
    Hard Drives
    500GB Samsung 850 SSD, 3TB for backups
    PSU
    EVGA Supernova 750 G2
    Case
    BeQuiet Silent Base 600
    Cooling
    Deepcool Captain 120EX
    Keyboard
    Microsoft Wireless
    Mouse
    Logitech wireless
    Internet Speed
    Cable - 100MB Downlink
    Browser
    Edge/Firefox
    Antivirus
    Microsoft
    Other Info
    Sonar Platinum 64 bit recording studio software with MOTU 896Mk3 Hybrid recording interface unit.

fireberd

Beach Observer
VIP Member
Pro User
Inverness, FL

Posts
1,811
#4
When you use Bluetooth, that should be set as the default audio playback device.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built
    CPU
    i7 6700K
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus VIII Hero
    Memory
    16 Gb G Skill TridentZ DDR4 3400
    Graphics Card(s)
    Intel (i7 CPU)
    Sound Card
    RealTek Integrated
    Monitor(s) Displays
    27" Dell SE2717HR
    Screen Resolution
    1920X1080
    Hard Drives
    500GB Samsung 850 SSD, 3TB for backups
    PSU
    EVGA Supernova 750 G2
    Case
    BeQuiet Silent Base 600
    Cooling
    Deepcool Captain 120EX
    Keyboard
    Microsoft Wireless
    Mouse
    Logitech wireless
    Internet Speed
    Cable - 100MB Downlink
    Browser
    Edge/Firefox
    Antivirus
    Microsoft
    Other Info
    Sonar Platinum 64 bit recording studio software with MOTU 896Mk3 Hybrid recording interface unit.
Posts
3
#5
Now the day after I tried it again ... After re-doing the whole process a few times yesterday I didn't got it to work, now I try it another time and it worked. Thanks for you help anyway!
 

My Computer

System One

  • OS
    8

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)