• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Side by Side configuration error


reddace

New Member
Posts
13
#1
I have two operatings systems. Windows 7 on one drive and Windows 8 on the other. I have a program called PowerDirector 11 installed on the Windows 7 drive. I went to install the said program on the Windows 8 drive, (to be able to access it from either drive) and when I try to open or run the .exe, I get the error "The application has failed to start because the side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more details." Not much information in the application event log. Don't know if anyone else has had this problem with Windows 8? Thanks in advance for any kind of help or suggestions.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7

archer

New Member
VIP Member
Power User
India

Posts
1,034
#2

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 x64/ Windows 8.1 x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Self Made
    CPU
    Intel i5 2500K @ 3.3GHz
    Motherboard
    Asus Z68 V Pro
    Memory
    16GB DDR 3
    Graphics Card(s)
    HIS 6870 ICEq edition
    Monitor(s) Displays
    Samsung 22" Display
    Screen Resolution
    1920X1080
    Hard Drives
    WD 1 TB
    Seagate 2 TB
    WD 320 GB
    PSU
    coolermaster 750 W
    Case
    Coolermaster HAF 912
    Keyboard
    TVS Gold
    Mouse
    Samsumg
    Internet Speed
    4 Mbps
    Browser
    Google Chrome
    Antivirus
    AVG 2013 IS

XweAponX

New Member
VIP Member
Pro User
#3
That's a great collection of all of those Visual C++ packages, all in one place. When I get that error it's usually associated with the 2005 package.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 Pro with Media Center/Windows 7
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Asus M2N-MX SE Plus § DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ § Corsair Value Select
    CPU
    AMD 4400+/4200+
    Motherboard
    Asus M2N-MX SE Plus/Asus A8M2N-LA (NodusM)
    Memory
    2 GB/3GB
    Graphics Card(s)
    GeForce 8400 GS/GeForce 210
    Sound Card
    nVIDIA GT218 - High Definition Audio Controller
    Monitor(s) Displays
    Hitachi 40" LCD HDTV
    Screen Resolution
    "1842 x 1036"
    Hard Drives
    WDC WD50 00AAKS-007AA SCSI Disk Device
    ST1000DL 002-9TT153 SCSI Disk Device
    WDC WD3200AAJB-00J3A0 ATA Device
    WDC WD32 WD-WCAPZ2942630 USB Device
    WD My Book 1140 USB Device
    PSU
    Works 550w
    Case
    MSI "M-Box"
    Cooling
    Water Cooled
    Keyboard
    Dell Keyboard
    Mouse
    Microsoft Intellimouse
    Internet Speed
    Cable Medium Speed
    Browser
    Chrome/IE 10
    Antivirus
    Eset NOD32 6.x/Win Defend
    Other Info
    Recently lost my Windows 8 on my main PC, had to go back to Windows 7.

token824

New Member
Posts
1
#5
Hi! My pc just automatically updated and when I logged in this error came out. My os is windows 8. Please help me solve the problem. I just dont know where to start. How did you solve yours?
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8