• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Problems after CCleaner update


#1
Hello everyone!
About three weeks ago I updated CCleaner to v 4.18 with the new system monitoring feature and after it was installed, all kinds of strangeness - to the point where I uninstalled it, did a system restore, and basically went into "paranoid mode".

The main problem was a persistent pop-up over my system tray even when all the boxes for system monitoring were unchecked. Also, CCleaner continued to run in the tray even after I closed the program. I started having trouble with Google redirects around the same time (which could very well be unrelated). I kinda thought I might have gotten a bogus version of CC even though I updated from within the program, same as always. I looked at the file "properties>details" & it says "File version 2.0.0.0" but for "Product version" it's blank. Shouldn't the build number be listed there? Did I get a bad copy of CCleaner?

Anyone else have problems with CC 4.18 or any thoughts/suggestions?

Thanks for reading.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 64bit
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Toshiba Sattelite C855-S5349N
    CPU
    2.40 GHz Pentium B980
    Memory
    4 GB
    Mouse
    Synaptics touchpad
    Browser
    Chrome/IE
    Antivirus
    Avast free

Nuccii

New Member
VIP Member
Guru
Canada

Posts
1,950
#2

My Computer

System One

  • OS
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit
    System Manufacturer/Model
    Pavillion H8-1202
    CPU
    I7-2600 @ 3.4 GHz
    Motherboard
    PEGATRON
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    NIVDIA GeForce GT 520
    Sound Card
    Realtek ALC656GR CODEC
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster S22B350
    Screen Resolution
    1920X1080 32 bit color
    Hard Drives
    Samsung 850 EVO SSD 500GB
    Keyboard
    Razer Blackwidow Ultimate 2013
    Mouse
    Logitech M510
#3
Thanks for your reply Nuccii.

I read through the discussion from the link in post #128 in the CCleaner sticky at the top of this page and it cleared up some of the mystery about CC's "System monitoring". In the meantime, version 4.19 has been released. I downloaded & installed it and made sure to uncheck both boxes on the "settings>monitoring" page in CC and am having no more troubles.

I will mark this topic as "solved" and thanks again for your reply.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 64bit
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Toshiba Sattelite C855-S5349N
    CPU
    2.40 GHz Pentium B980
    Memory
    4 GB
    Mouse
    Synaptics touchpad
    Browser
    Chrome/IE
    Antivirus
    Avast free

Nuccii

New Member
VIP Member
Guru
Canada

Posts
1,950
#4
Your welcome
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit
    System Manufacturer/Model
    Pavillion H8-1202
    CPU
    I7-2600 @ 3.4 GHz
    Motherboard
    PEGATRON
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    NIVDIA GeForce GT 520
    Sound Card
    Realtek ALC656GR CODEC
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster S22B350
    Screen Resolution
    1920X1080 32 bit color
    Hard Drives
    Samsung 850 EVO SSD 500GB
    Keyboard
    Razer Blackwidow Ultimate 2013
    Mouse
    Logitech M510

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)