• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Auto Launch?


andreah1

Member
Member
Posts
80
#1
Not sure if I'm posting in the right category....when I first got my win8 computer everytime I put in a usb flash or started a dvd/cd I would get the auto launch box asking what I wanted program I wanted to use to open the files, etc. I would also get a little box up in the top right asking me to tap here to determine how to open. I'm not getting that anymore and it's driving me nuts, I have to take the extra steps to go into explorer and open stuff that way. Is there a setting somewhere that I can make that start happening again? :cry:
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dell Inspiron 660
    Graphics Card(s)
    nvidia geforce gt430

andreah1

Member
Member
Posts
80
#3
"Did not find any integrity violations"
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dell Inspiron 660
    Graphics Card(s)
    nvidia geforce gt430

SLeePYG72786

Member
Member
Posts
20
#4
Open up a File Explorer window (a folder, My Computer, etc.), and paste the following into the Address Bar:
Control Panel\All Control Panel Items\AutoPlay

Make sure "Use AutoPlay for all media and devices" is checked at the top.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 Pro x64
    CPU
    Core 2 Duo E7200 (2.53GHz) @ 3.3GHz
    Motherboard
    EVGA 750i SLI FTW (SZ1K BIOS)
    Memory
    4GB Corsair XMS2 DDR2-800 @ 933MHz (5-6-6-22)
    Graphics Card(s)
    MSI GTX 460 SE v2 1GB
    Sound Card
    Creative SoundBlaster X-Fi Titanium (PCI-E)
    Monitor(s) Displays
    ASUS VH202T-P [ 20" ]
    Screen Resolution
    1600x900
    Hard Drives
    Seagate Barracuda 500GB SATA-II 16MB Cache
    Seagate Barracuda 120GB ATA-100
    PSU
    Antec EA-750 (750W)
    Case
    NZXT Tempest
    Cooling
    Stock
    Keyboard
    Logitech K350
    Mouse
    Logitech MK510
    Internet Speed
    12Mb/s down - 4Mb/s up

SLeePYG72786

Member
Member
Posts
20
#6
You're very welcome. I'm glad I could help.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 Pro x64
    CPU
    Core 2 Duo E7200 (2.53GHz) @ 3.3GHz
    Motherboard
    EVGA 750i SLI FTW (SZ1K BIOS)
    Memory
    4GB Corsair XMS2 DDR2-800 @ 933MHz (5-6-6-22)
    Graphics Card(s)
    MSI GTX 460 SE v2 1GB
    Sound Card
    Creative SoundBlaster X-Fi Titanium (PCI-E)
    Monitor(s) Displays
    ASUS VH202T-P [ 20" ]
    Screen Resolution
    1600x900
    Hard Drives
    Seagate Barracuda 500GB SATA-II 16MB Cache
    Seagate Barracuda 120GB ATA-100
    PSU
    Antec EA-750 (750W)
    Case
    NZXT Tempest
    Cooling
    Stock
    Keyboard
    Logitech K350
    Mouse
    Logitech MK510
    Internet Speed
    12Mb/s down - 4Mb/s up

andreah1

Member
Member
Posts
80
#7
I knew it had to be some setting somewhere! : )
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dell Inspiron 660
    Graphics Card(s)
    nvidia geforce gt430

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)