Windows 8 and 8.1 Forums

post delays

  1. #11


    Posts : 2,627
    win8.1.1 enterprise


    I feel you pain, a lot of things don't work for me .
    Quote Originally Posted by jds63 View Post
    Quote Originally Posted by caperjack View Post
    nope, it showed up right away
    ty, but not for me

      My System SpecsSystem Spec

  2. #12


    N.Y.
    Posts : 2,214
    Windows 10 Pro 64bit


    TY as long as it ain't the PC , I'M O.K.. Just feel for ones i am trying to help i am not seeing it for quite sometime here.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #13


    Bay Area
    Posts : 21,837
    Windows 7 Home Premium x64


    You might try another browser and see if it is the same. If not, the usual suggestion to clear the cache and cookies for this site. A Guy
      My System SpecsSystem Spec

  4. #14


    N.Y.
    Posts : 2,214
    Windows 10 Pro 64bit


    Quote Originally Posted by A Guy View Post
    You might try another browser and see if it is the same. If not, the usual suggestion to clear the cache and cookies for this site. A Guy
    I have tried to clear cookies and cache, be first thought, plus signing off and on. Still same, i will try IE but i would wonder why a browser would do it, using Firefox, they do update it so often, not sure if that is a good thing or bad thing lately.
      My System SpecsSystem Spec

  5. #15


    N.Y.
    Posts : 2,214
    Windows 10 Pro 64bit


    Nope same thing happens in IE does not show up in My Posts. Even one i responded back to now still show the hours as of yesterday.
    Meaning the one i just responded to today, shows was 16 hours ago. Just responded to a new one in IE nothing showed, even came back to Firefox, nothing here either.

    Eventually it will, but much later on. Bit of a hassle for me when helping others. Internet research will doubtfully help since i figure you guys would know best.TY
      My System SpecsSystem Spec

  6. #16


    Posts : 2,627
    win8.1.1 enterprise


    try clicking ' user cp' top right of this site,see if they show there
      My System SpecsSystem Spec

  7. #17


    N.Y.
    Posts : 2,214
    Windows 10 Pro 64bit


    Quote Originally Posted by caperjack View Post
    try clicking ' user cp' top right of this site,see if they show there

    Yes it shows there, but it is 2 hours later so i can't tell. I will respond to a post soon. This is not usually the place you would use though.
      My System SpecsSystem Spec

  8. #18


    N.Y.
    Posts : 2,214
    Windows 10 Pro 64bit


    Well by posting a reply to this, did not show there either now.
      My System SpecsSystem Spec

  9. #19


    Posts : 2,627
    win8.1.1 enterprise


    weird .really weird ,all I can say
      My System SpecsSystem Spec

  10. #20


    N.Y.
    Posts : 2,214
    Windows 10 Pro 64bit


    Quote Originally Posted by caperjack View Post
    weird .really weird ,all I can say

    Yea me too, why i made a post, do not know what else to try.
      My System SpecsSystem Spec

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
post delays
Related Threads
After Windows 8 forced an update on me yesterday and shut down my computer, there is now constant 2-3 second delays when I go to a new window before I can type anything in the text field. I can alt tab to something, try to type for the first 2 or 3 seconds, nothing happens. I have to wait before it...
Intel delays Broadwell PC chip production to early next year | Business Tech - CNET News
Source A Guy
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook