Windows 8 and 8.1 Forums


No signal to monitor after installing new graphics card.

  1. #11


    Posts : 6
    Windows 8


    Found out my problem, I appreciate everyone taking the time, for anyone in the future that has this problem here is the solution

    When installing an after-market graphics card into a certified Windows 8 PC with UEFI enabled, the system may not boot.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #12


    Damned UEFI and secure boot....but I'm glad you got it fixed. Nice find with the link.
      My System SpecsSystem Spec

Page 2 of 2 FirstFirst 12
No signal to monitor after installing new graphics card.
Related Threads
No signal on monitor when installing new Graphics card I have just bought a new Graphics card ( Radeon HD 5450 ) to...
Okay i have a lenovo ideacentre K330B machine type 7747 cpu G630 2.7 6gb ram integrated graphics intel hd 1000 i installed a cougar cmx 1000watt because i got a killer deal on it and i install a gigabyte radeon 7950 i have tried everything i know that i can do for this i have tried looking...
I have a certain issue. Ever since I had updated to Windows 8.1, my monitor says "No Signal" either when I restart my computer, or turn it off. I am using a Geforce 650 TI graphics card. This issue is solved by simply booting with the default graphics card on the motherboard, and updating my...
Specs: Gpu: GTS 450 CPU: Athlon 975 3.6 BE Hdd: WD1002FAEX 1tb Ram: corsair vengeance 4x2 600w psu Windows 8.1 64b Okay so today my PC was working totally fine until I decided to finally put risers on my motherboard (also known as standoffs). I had to remove everything and put it back...
Welcome. I struggle with a problem already the present day. Namely, I bought a new computer: MSI b75ma-e33, Intel Pentium Processor G2030 and other components. I think the problem lies in the motherboard, but how to solve it I have no idea. Namely, after installing Windows 8 (64 bit)...
Hello, I have an HP H8-1409 that I have upgraded extensively - upgraded 10GB 1333 memory to 16GB 1600 memory, OEM Hitachi boat anchor HDD with Kingston 240GB SSD and WD Caviar Black 1TB Storage drive, the OEM 460W power supply to a Corsair 650W modular, and the video card from the OEM HD7570 to an...
I have an Nvidia 7300SE/7200GS graphics in my 32bit windowsXP which I need to install 306.97 upgrade to for window 8 64 on another board. It won't install in windows XP. My new board is an asus M5A97 which does not have built in video. It is a HEFI system, so video card works when set to BIOS,...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook