What's new

Yellow Icon Over Wired Internet Connection but still works

PokerNemo

Member
Member
This is the other random problem i am having all the normal things did not work sfc scan,malwarebytes etc etc no viruses etc clean pc....reinstall unistall drivers blah blah blah....Apparently its not grabbing a proxy from the network it seems

ipconfig / all shows this
 

Attachments

  • Internet Info.jpg
    Internet Info.jpg
    147.1 KB · Views: 191

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64
    Computer type
    PC/Desktop

PokerNemo

Member
Member
i have looked but do not see where in the nvidia modem i could enable it lol this i know ....hence the problem....the router itself has it enabled though so i have no clue
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64
    Computer type
    PC/Desktop

DMHolt57

Well-Known Member
Pro User
In the properties of the adapter, under ipv4 properties, check that Obtain an IP Address Automatically is selected.
 

My Computers

System One System Two

  • OS
    17074 Pro
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    HP dv7 3173nr
    CPU
    M520
    Memory
    5GB
    Screen Resolution
    1600x900
    Internet Speed
    120Mb/s

PokerNemo

Member
Member
alright guys so this problem is still going on and is very annoying anyway to fix this

Screenshot by Lightshot

this is what it looks like when the ip is dynamic

when i set it up to use static i get the yellow icon thing over the net connection

i know that means its not getting a network proxy or whatever though and thats obv the problem..also i am running the ubee cable modem ethernet cable from the ubee modem to the desktop directly the ubee is in bridge mode so i can use my own netgear router...the ubee modem is connected to the netgear router as well through the netgears wan port...can someone explaing to me wtf is going on ? :(.....i cant even access the router from the desktop 192.168.1.1 through the browser on the desktop ..i can however access 192.168.100.1(ubee modem settings in bridge mode) sorry if this is confusing hopefully someone can stop this madness
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64
    Computer type
    PC/Desktop

PokerNemo

Member
Member
awesome solved the static ip issue on the desktop by switching the way the connections were so it now is ubee to wan port on router.....router directly to desktop...only prob now is forwarding the port for utorrent sigh
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64
    Computer type
    PC/Desktop

XweAponX

New Member
VIP Member
Pro User
Can't you reserve the IP addresses you need in your Router? I use a Linksys WRT110 and I can do it in there. Ysu have to assign the Mac Addresses for each machine to the IP address you want. Can you do something similar with your router?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 Pro with Media Center/Windows 7
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Asus M2N-MX SE Plus § DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ § Corsair Value Select
    CPU
    AMD 4400+/4200+
    Motherboard
    Asus M2N-MX SE Plus/Asus A8M2N-LA (NodusM)
    Memory
    2 GB/3GB
    Graphics Card(s)
    GeForce 8400 GS/GeForce 210
    Sound Card
    nVIDIA GT218 - High Definition Audio Controller
    Monitor(s) Displays
    Hitachi 40" LCD HDTV
    Screen Resolution
    "1842 x 1036"
    Hard Drives
    WDC WD50 00AAKS-007AA SCSI Disk Device
    ST1000DL 002-9TT153 SCSI Disk Device
    WDC WD3200AAJB-00J3A0 ATA Device
    WDC WD32 WD-WCAPZ2942630 USB Device
    WD My Book 1140 USB Device
    PSU
    Works 550w
    Case
    MSI "M-Box"
    Cooling
    Water Cooled
    Keyboard
    Dell Keyboard
    Mouse
    Microsoft Intellimouse
    Internet Speed
    Cable Medium Speed
    Browser
    Chrome/IE 10
    Antivirus
    Eset NOD32 6.x/Win Defend
    Other Info
    Recently lost my Windows 8 on my main PC, had to go back to Windows 7.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top