• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Windows issue... windows error group policy client


403Phaze

Member
Member
Posts
147
#1
fresh install of windows 7 home premium 64bit

every time I start up I
get the same issue of "Failed to connect windows service ...... Group policy
client.."

I did some research about checking the key strings in regedit,
but there is nothing in my registry about it..

any idea how I can
disable the popup, or remove it so I don't get the same issue every time?

I know its a windows 7 issue, but any help would work

thanks
 

Attachments

My Computer

System One

  • OS
    8
    Computer type
    Laptop
    Memory
    8192MB RAM
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD 8650G + 8750M Dual Graphics
    Hard Drives
    1TB HDD
    Keyboard
    Logitech
    Mouse
    Logitech
    Browser
    Google Chrome
    Antivirus
    Avasti

hawkman

New Member
Member
Posts
155
#2
group policyl

Hi 403,
your in the 8 forum pop over to 7 forums,
however on my other laptop running x64HP, the settings in screenshot 1 are identical to mine, screenshot 2 reads
1 value not set 2 0x00002000 (8192) 3 0x00000001 (1),
and are you running as a guest error message states as an administrator.....

Roy
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1 x64
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    x55a asus
    Antivirus
    bitdefender
    Other Info
    this laptop was/is still posted on asus website as W7

403Phaze

Member
Member
Posts
147
#3
Hi 403,
your in the 8 forum pop over to 7 forums,
however on my other laptop running x64HP, the settings in screenshot 1 are identical to mine, screenshot 2 reads
1 value not set 2 0x00002000 (8192) 3 0x00000001 (1),
and are you running as a guest error message states as an administrator.....

Roy
hey hawk, I have made a thread in 7, but its under time constraints and win 8 users are quicker to the reply, and yes I know I was looking into the profiles, but its weird because I don't have a guest just admin so im not sure as to why that happened :S
 

My Computer

System One

  • OS
    8
    Computer type
    Laptop
    Memory
    8192MB RAM
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD 8650G + 8750M Dual Graphics
    Hard Drives
    1TB HDD
    Keyboard
    Logitech
    Mouse
    Logitech
    Browser
    Google Chrome
    Antivirus
    Avasti

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)