Windows Explorer crashes while opening System Properties

honeyman

New Member
Joined
Feb 17, 2013
Messages
6
Hi There
After updating windows 8 when I try to launch system properties, explorer hangs and restarts itself but I noticed that it gives me activation section Product ID:Not Available...... Any Ideas ???
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8

MhzManiac

New Member
Joined
Aug 27, 2013
Messages
14
Location
Washington State
Try removing the update and see what happens.

Maybe take the time and fill in your system specs as well.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Preview Pro 64
    Name
    Tom
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built w/ EVGA Intel board
    CPU
    Intel Core i7 3820 @ 4.5 Ghz
    Motherboard
    EVGA X79 FTW
    Memory
    16 Gig Kingston Quad channel XMP-1600
    Graphics Card(s)
    nVidia 2X SLI Geforce GTX 460's
    Sound Card
    Realtek High Definition Audio (onboard)
    Monitor(s) Displays
    Westinghouse 26" HDMI HD-TV
    Screen Resolution
    1920 x 1080
    Hard Drives
    2X Crucial M4 SSD in Raid 0 256 Gig, 2X Western Digital Caviar's in Raid 0 300 Gig, 1X Western Digital Caviar Blue 1 TB, Rosewel 3.0 USB external drive 500 G WD Blue
    PSU
    Thermaltake 850W Black Widow 80+ Bronze
    Occupation
    Electronic Sales/Service
    Case
    Antec 900 modified
    Cooling
    Liquid Cooled Corsair H50 modified push/pull fans
    Keyboard
    Azio KB505U LED Backlit keys
    Mouse
    Logitech MX518 / Belkin n52te Gaming Pad
    Internet Speed
    DSL 40 Meg Down / 5 Meg up
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    System Mechanic Pro
    Other Info
    4.5 Gig overclock is 24/7 365
    Country Flag
    USA
    State/Region Flag
    us washington

Riaz35

New Member
Joined
Jul 18, 2012
Messages
15
Hi There
After updating windows 8 when I try to launch system properties, explorer hangs and restarts itself but I noticed that it gives me activation section Product ID:Not Available...... Any Ideas ???

I too have the same problem
plz help....
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows8.1 Pro with WMC
    Computer type
    PC/Desktop
    CPU
    Dual Core
    Motherboard
    Asus P5KPL-AM/PS
    Memory
    2 GB
    Graphics Card(s)
    inbuilt
    Monitor(s) Displays
    Acer AL1916W
    Screen Resolution
    1440 X 900
    Hard Drives
    500 GB
    Antivirus
    Kasparkey Internet Security 2014
    Country Flag
    India

Katmandu

New Member
Joined
Dec 1, 2013
Messages
28
Location
TROY, OHIO
I too am having this issue.

Anyone know how to fix it ???
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 also 8.0 w/8.1 upgrade
    Computer type
    PC/Desktop
    Occupation
    Clinical Scientist
    State/Region Flag
    us ohio

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top