• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved windows 8 metro app animations are gone?


#1
well i installed windows 8 and the tile animations are gone, so when i open a METRO app the tile just instently enlarges and there is no animation i would like to know how to get it back i searched all over and the only things i can find are for the desktop mode and not the metro UI....please help
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 pro (x64)
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Emachines W3619
    CPU
    Intel Celeron D 360 3.46Ghz
    Motherboard
    ECS 945GCT-M3
    Memory
    2GB DDR2
    Graphics Card(s)
    intel 945G on-bord graphics
    Sound Card
    C-Media HD Audio
    Monitor(s) Displays
    Dell E173fp
    Screen Resolution
    1280x1024
    Hard Drives
    120GB western digital barracuda 7200
    Case
    stock
    Cooling
    stock cpu fan
    Keyboard
    logitech MK 320 set
    Mouse
    logitech MK 320 set
    Internet Speed
    5.63 Mb/s Downlaod 0.65 Mb/s upload 72 ms ping
    Browser
    Internet Explorer 10
    Antivirus
    Microsoft Windows Defender
#2

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 pro (x64)
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Emachines W3619
    CPU
    Intel Celeron D 360 3.46Ghz
    Motherboard
    ECS 945GCT-M3
    Memory
    2GB DDR2
    Graphics Card(s)
    intel 945G on-bord graphics
    Sound Card
    C-Media HD Audio
    Monitor(s) Displays
    Dell E173fp
    Screen Resolution
    1280x1024
    Hard Drives
    120GB western digital barracuda 7200
    Case
    stock
    Cooling
    stock cpu fan
    Keyboard
    logitech MK 320 set
    Mouse
    logitech MK 320 set
    Internet Speed
    5.63 Mb/s Downlaod 0.65 Mb/s upload 72 ms ping
    Browser
    Internet Explorer 10
    Antivirus
    Microsoft Windows Defender

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,988
#3

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone
#4
I guess since my PC rated 2.9 in the expience index it automaticly disabled that feature
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 pro (x64)
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Emachines W3619
    CPU
    Intel Celeron D 360 3.46Ghz
    Motherboard
    ECS 945GCT-M3
    Memory
    2GB DDR2
    Graphics Card(s)
    intel 945G on-bord graphics
    Sound Card
    C-Media HD Audio
    Monitor(s) Displays
    Dell E173fp
    Screen Resolution
    1280x1024
    Hard Drives
    120GB western digital barracuda 7200
    Case
    stock
    Cooling
    stock cpu fan
    Keyboard
    logitech MK 320 set
    Mouse
    logitech MK 320 set
    Internet Speed
    5.63 Mb/s Downlaod 0.65 Mb/s upload 72 ms ping
    Browser
    Internet Explorer 10
    Antivirus
    Microsoft Windows Defender

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,988
#5
That would sound about right.
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)