Windows 8 Build 7989 leaked

Fresh screenshots from a Milestone 3 copy of Windows 8 leaked to the Internet on Friday.
Read more here


The article is brief, but it shows 2 out of 4 new screenshots of the build 7989, a Milestone 3 copy built in April. BetaArchives members seem to be both trying to get and leak this built, while also discussing whether this is actually real or not. The topic can be found here. I hope the thread title is not misleading, so let me just state that, as far as I know, build 7989 is not an official beta, or any other "officially" released build, for that matter.
 

Dwarf

The Contemplator, (1963-2013)
Moderator
Joined
Jul 24, 2009
Messages
638
Location
Doncaster, UK
Thanks. I now have the new task manager and the ribbons enabled. There has been a change to the PDF reader, although it still doesn't work. When trying to open a PDF file with it, the program frame flashes whereas before there was no response whatsoever.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro RTM x64
    Name
    Guy
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dwarf Dwf/11/2012 r09/2013
    CPU
    Intel Core-i5-3570K 4-core @ 3.4GHz (Ivy Bridge) (OC 4.2GHz)
    Motherboard
    ASRock Z77 Extreme4-M
    Memory
    4 x 4GB DDR3-1600 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9B (16GB)
    Graphics Card(s)
    MSI GeForce GTX770 Gaming OC 2GB
    Sound Card
    Realtek High Definition on board solution (ALC 898)
    Monitor(s) Displays
    ViewSonic VA1912w Widescreen
    Screen Resolution
    1440x900
    Hard Drives
    OCZ Agility 3 120GB SATA III x2 (RAID 0)
    Samsung HD501LJ 500GB SATA II x2
    Hitachi HDS721010CLA332 1TB SATA II
    Iomega 1.5TB Ext USB 2.0
    WD 2.0TB Ext USB 3.0
    PSU
    XFX Pro Series 850W Semi-Modular
    Occupation
    Library Caretaker
    Case
    Gigabyte IF233
    Cooling
    1 x 120mm Front Inlet 1 x 120mm Rear Exhaust
    Keyboard
    Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 (USB)
    Mouse
    Microsoft Comfort Mouse 3000 for Business (USB)
    Internet Speed
    NetGear DG834Gv3 ADSL Modem/Router (Ethernet) ~4.0 Mb/sec (O2)
    Browser
    IE 11
    Antivirus
    Avast! 8.0.1497 MalwareBytes 1.75.0.1300
    Other Info
    Optical Drive: HL-DT-ST BD-RE BH10LS30 SATA Bluray
    Lexmark S305 Printer/Scanner/Copier (USB)
    WEI Score: 8.1/8.1/8.5/8.5/8.25
    Asus Eee PC 1011PX Netbook (Windows 7 x86 Starter)
    Country Flag
    England
    State/Region Flag
    uk yorkshire

RST101

Buzzin......
VIP Member
Member
Joined
Mar 3, 2010
Messages
19
Location
Ellesmere Port, U.K
Sorry, no idea on that one. :( It seems to work when using the graphics driver that comes with Windows 8, but when upgrading the driver to the latest provided by the card manufacturer (in my case, NVidia), it no longer works.

It's with the latest nvidia drivers I'm trying so I'll roll back and see, cheers.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 7 Ultimate x64
    System Manufacturer/Model
    Poetry In Motion
    CPU
    i5 760 @4.2
    Motherboard
    GA-H55m-ud2
    Memory
    4gig Corsair @1600mhz.
    Graphics Card(s)
    Gigabyte GTX560Ti soc
    Sound Card
    Xfi XtremeMusic
    Monitor(s) Displays
    Acer 22" LCD Wide screen - Samsung 42 Plasma.n - 1080p HD.
    Screen Resolution
    1920-1080p.
    Hard Drives
    2x 2 Tb seagate
    1x 500 Seagate,
    1x 640WD Black,
    2x16 Gig sandisc flash drive,
    1x8Gig sandisc flash drive.
    PSU
    XigmaTek 700w dual 30amp
    Case
    Venus Gaming Case with digital fan control
    Cooling
    Arctic Pro 7v2
    Keyboard
    Logitech G15-v2 Gaming.
    Mouse
    Microsoft Sidewinder X8
    Internet Speed
    50mb
    Other Info
    Xbox 360 wireless controller and headset...

    Logitech Quick cam pro 9000...
    Country Flag
    UK

Dwarf

The Contemplator, (1963-2013)
Moderator
Joined
Jul 24, 2009
Messages
638
Location
Doncaster, UK
I'm not too bothered with that as it's only eye-candy. It would be nice for this issue to be resolved, but it's not a top priority.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro RTM x64
    Name
    Guy
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dwarf Dwf/11/2012 r09/2013
    CPU
    Intel Core-i5-3570K 4-core @ 3.4GHz (Ivy Bridge) (OC 4.2GHz)
    Motherboard
    ASRock Z77 Extreme4-M
    Memory
    4 x 4GB DDR3-1600 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9B (16GB)
    Graphics Card(s)
    MSI GeForce GTX770 Gaming OC 2GB
    Sound Card
    Realtek High Definition on board solution (ALC 898)
    Monitor(s) Displays
    ViewSonic VA1912w Widescreen
    Screen Resolution
    1440x900
    Hard Drives
    OCZ Agility 3 120GB SATA III x2 (RAID 0)
    Samsung HD501LJ 500GB SATA II x2
    Hitachi HDS721010CLA332 1TB SATA II
    Iomega 1.5TB Ext USB 2.0
    WD 2.0TB Ext USB 3.0
    PSU
    XFX Pro Series 850W Semi-Modular
    Occupation
    Library Caretaker
    Case
    Gigabyte IF233
    Cooling
    1 x 120mm Front Inlet 1 x 120mm Rear Exhaust
    Keyboard
    Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 (USB)
    Mouse
    Microsoft Comfort Mouse 3000 for Business (USB)
    Internet Speed
    NetGear DG834Gv3 ADSL Modem/Router (Ethernet) ~4.0 Mb/sec (O2)
    Browser
    IE 11
    Antivirus
    Avast! 8.0.1497 MalwareBytes 1.75.0.1300
    Other Info
    Optical Drive: HL-DT-ST BD-RE BH10LS30 SATA Bluray
    Lexmark S305 Printer/Scanner/Copier (USB)
    WEI Score: 8.1/8.1/8.5/8.5/8.25
    Asus Eee PC 1011PX Netbook (Windows 7 x86 Starter)
    Country Flag
    England
    State/Region Flag
    uk yorkshire

boohbah

Closed by request
Joined
Apr 26, 2011
Messages
157
Location
cornwall,uk
in a last ditch attempt i formatted the partition that 7955 was on an reinstalled . no joy it still hangs on the welcome screen and after two reboots it rolls back the changes made ,totally puzzled by this .any ideas anyone?
In your bittorent program re-check the torrent and see if it has the right hash.
Broken (but fully functional) iso hashes:
CRC32: 17B61527
MD5: 5CB7A32FB7A83972081792EC27BA8CCC
SHA-1: 5C7828407F6C8CD8EE655E821AEA85F3544BCB84

Proper iso hashes:
CRC32: 374EC90D
MD5: 4480F94C0E11CE58DC9B7330678F07DD
SHA-1: C09CDCEC2540D93EEBE650B521B2F7AE477A300A
Proper iso of 7989 x64
Thanks buddy. downing now ,will let you know how it goes tomorrow
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 7 /windows 8 Dev
    Name
    julian
    Occupation
    layabout
    Country Flag
    UK
    State/Region Flag
    uk cornwall

Dave76

Team Member
VIP Member
Pro User
Joined
Oct 8, 2009
Messages
3,030
Location
Tropical Island Pair a Dice
Latest Red Pill 1.3.5.1

This one fixes the usertile in taskbar and the immersive browser.

In a couple of days there is suppose to be a pill to get all of the new task manager working.
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64/ Windows 7 Ult x64
    Name
    Dave
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    76~2.0
    CPU
    Intel Core i5-3570K 4.6GHz
    Motherboard
    GIGABYTE GA-Z77X UD3H f18
    Memory
    8GB (2X4GB) DDR3 1600 CORSAIR Vengeance CL8 1.5v
    Graphics Card(s)
    Sapphire HD 7770 Vapor-X 1GB DDR5
    Sound Card
    Onboard VIA VT2021
    Monitor(s) Displays
    22" LCD Dell SP2208WFP
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    Samaung 840Pro 128GB, Seagate 500GB SATA2 7200rpm 32mb, Seagate 1TB SATA2 7200rpm 32mb,
    PSU
    Corsair HX650W
    Occupation
    Engineer and Dive Resort Owner
    Case
    Cooler Master Storm Scout
    Cooling
    Corsair H80 w/Noctua NF P12 12cm fan, case fans 2X14cm
    Keyboard
    Logitech Wave
    Mouse
    CM Sentinel
    Internet Speed
    Abysmal
    Browser
    Opera Next
    Other Info
    Dell Venue 8Pro: Baytrail Z3740D, 2GB Ram, 64GB HDD, 8" IPS Display 1280 x 800, Active Stylus.
    Haswell laptop: HP Envy 17t-j, i7-4700MQ, GeForce 740M 2GB DDR3, 17.3" Full HD 1920x1080, 16GB RAM, Samsung 840 Pro 128GB, 1TB Hitachi 7200 HDD,
    Desktop: eSATA ports,
    External eSATA Seagate 500GB SATA2 7200rpm,

Dwarf

The Contemplator, (1963-2013)
Moderator
Joined
Jul 24, 2009
Messages
638
Location
Doncaster, UK
Thanks. :)

The only thing that doesn't seem to be working is the PDF reader.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro RTM x64
    Name
    Guy
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dwarf Dwf/11/2012 r09/2013
    CPU
    Intel Core-i5-3570K 4-core @ 3.4GHz (Ivy Bridge) (OC 4.2GHz)
    Motherboard
    ASRock Z77 Extreme4-M
    Memory
    4 x 4GB DDR3-1600 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9B (16GB)
    Graphics Card(s)
    MSI GeForce GTX770 Gaming OC 2GB
    Sound Card
    Realtek High Definition on board solution (ALC 898)
    Monitor(s) Displays
    ViewSonic VA1912w Widescreen
    Screen Resolution
    1440x900
    Hard Drives
    OCZ Agility 3 120GB SATA III x2 (RAID 0)
    Samsung HD501LJ 500GB SATA II x2
    Hitachi HDS721010CLA332 1TB SATA II
    Iomega 1.5TB Ext USB 2.0
    WD 2.0TB Ext USB 3.0
    PSU
    XFX Pro Series 850W Semi-Modular
    Occupation
    Library Caretaker
    Case
    Gigabyte IF233
    Cooling
    1 x 120mm Front Inlet 1 x 120mm Rear Exhaust
    Keyboard
    Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 (USB)
    Mouse
    Microsoft Comfort Mouse 3000 for Business (USB)
    Internet Speed
    NetGear DG834Gv3 ADSL Modem/Router (Ethernet) ~4.0 Mb/sec (O2)
    Browser
    IE 11
    Antivirus
    Avast! 8.0.1497 MalwareBytes 1.75.0.1300
    Other Info
    Optical Drive: HL-DT-ST BD-RE BH10LS30 SATA Bluray
    Lexmark S305 Printer/Scanner/Copier (USB)
    WEI Score: 8.1/8.1/8.5/8.5/8.25
    Asus Eee PC 1011PX Netbook (Windows 7 x86 Starter)
    Country Flag
    England
    State/Region Flag
    uk yorkshire

kizo2703

Member
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
106
Latest Red Pill 1.3.5.1

This one fixes the usertile in taskbar and the immersive browser.

In a couple of days there is suppose to be a pill to get all of the new task manager working.

Yes ,but there is now new problem whit 1.3.5.1 - when I wan't to restart or shutdown PC ,it hangs on logoff screen and I have to restart by pressing button!
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro WMC, OS X Mavericks
    System Manufacturer/Model
    Home made
    CPU
    i7 860
    Motherboard
    ASUS P7P55D-E
    Memory
    Corsair CMX8G3M2A1600C9D ,DDR3 ,8 GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire ATI Radeon HD 5770 ,1 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell U2311H
    Hard Drives
    WD Caviar Black SATA 6.0 1TB x1 ,
    WD Caviar Blue 1TB x1
    WD Caviar Red 4TB
    PSU
    Corsair CMPSU-750TX
    Occupation
    Chef
    Keyboard
    Logitech S510
    Mouse
    Logitech LX5
    Country Flag
    Croatia

Dave76

Team Member
VIP Member
Pro User
Joined
Oct 8, 2009
Messages
3,030
Location
Tropical Island Pair a Dice
I just noticed the same thing, all apps hanging briefly, Hangs at login for a couple of seconds.

Startup is a little slower, as is shutdown.

No lockups though.

Un-installed 1351 Red Pill, ran sfc /scannow twice, it found files with errors, re-installed the 1351 red Pill.
Everything is back, seems to be running better than earlier today but, not as good as yesterday.
Will have to test it for a while.
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64/ Windows 7 Ult x64
    Name
    Dave
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    76~2.0
    CPU
    Intel Core i5-3570K 4.6GHz
    Motherboard
    GIGABYTE GA-Z77X UD3H f18
    Memory
    8GB (2X4GB) DDR3 1600 CORSAIR Vengeance CL8 1.5v
    Graphics Card(s)
    Sapphire HD 7770 Vapor-X 1GB DDR5
    Sound Card
    Onboard VIA VT2021
    Monitor(s) Displays
    22" LCD Dell SP2208WFP
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    Samaung 840Pro 128GB, Seagate 500GB SATA2 7200rpm 32mb, Seagate 1TB SATA2 7200rpm 32mb,
    PSU
    Corsair HX650W
    Occupation
    Engineer and Dive Resort Owner
    Case
    Cooler Master Storm Scout
    Cooling
    Corsair H80 w/Noctua NF P12 12cm fan, case fans 2X14cm
    Keyboard
    Logitech Wave
    Mouse
    CM Sentinel
    Internet Speed
    Abysmal
    Browser
    Opera Next
    Other Info
    Dell Venue 8Pro: Baytrail Z3740D, 2GB Ram, 64GB HDD, 8" IPS Display 1280 x 800, Active Stylus.
    Haswell laptop: HP Envy 17t-j, i7-4700MQ, GeForce 740M 2GB DDR3, 17.3" Full HD 1920x1080, 16GB RAM, Samsung 840 Pro 128GB, 1TB Hitachi 7200 HDD,
    Desktop: eSATA ports,
    External eSATA Seagate 500GB SATA2 7200rpm,

kizo2703

Member
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
106
But ,the most interesting thing is ,when I restart to my main OS (Windows 7) with iReboot ,it shuts down and restarts normally!

And yes ,everything hangs now!
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro WMC, OS X Mavericks
    System Manufacturer/Model
    Home made
    CPU
    i7 860
    Motherboard
    ASUS P7P55D-E
    Memory
    Corsair CMX8G3M2A1600C9D ,DDR3 ,8 GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire ATI Radeon HD 5770 ,1 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell U2311H
    Hard Drives
    WD Caviar Black SATA 6.0 1TB x1 ,
    WD Caviar Blue 1TB x1
    WD Caviar Red 4TB
    PSU
    Corsair CMPSU-750TX
    Occupation
    Chef
    Keyboard
    Logitech S510
    Mouse
    Logitech LX5
    Country Flag
    Croatia

boohbah

Closed by request
Joined
Apr 26, 2011
Messages
157
Location
cornwall,uk
in a last ditch attempt i formatted the partition that 7955 was on an reinstalled . no joy it still hangs on the welcome screen and after two reboots it rolls back the changes made ,totally puzzled by this .any ideas anyone?
In your bittorent program re-check the torrent and see if it has the right hash.
Broken (but fully functional) iso hashes:
CRC32: 17B61527
MD5: 5CB7A32FB7A83972081792EC27BA8CCC
SHA-1: 5C7828407F6C8CD8EE655E821AEA85F3544BCB84

Proper iso hashes:
CRC32: 374EC90D
MD5: 4480F94C0E11CE58DC9B7330678F07DD
SHA-1: C09CDCEC2540D93EEBE650B521B2F7AE477A300A
Proper iso of 7989 x64
Thanks buddy. downing now ,will let you know how it goes tomorrow
well i reinstalled and its the same ,it hangs on the welcome screen and wont go past ,i have to shut down by pressing power button and this time it isn't rolling back the changes so same as basically.
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 7 /windows 8 Dev
    Name
    julian
    Occupation
    layabout
    Country Flag
    UK
    State/Region Flag
    uk cornwall

kizo2703

Member
Member
Joined
Aug 2, 2009
Messages
106
I just noticed the same thing, all apps hanging briefly, Hangs at login for a couple of seconds.

Startup is a little slower, as is shutdown.

No lockups though.

Un-installed 1351 Red Pill, ran sfc /scannow twice, it found files with errors, re-installed the 1351 red Pill.
Everything is back, seems to be running better than earlier today but, not as good as yesterday.
Will have to test it for a while.

I've made that three times today ,and it's always the same thing - we need new pill!!
:banghead:
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro WMC, OS X Mavericks
    System Manufacturer/Model
    Home made
    CPU
    i7 860
    Motherboard
    ASUS P7P55D-E
    Memory
    Corsair CMX8G3M2A1600C9D ,DDR3 ,8 GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire ATI Radeon HD 5770 ,1 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell U2311H
    Hard Drives
    WD Caviar Black SATA 6.0 1TB x1 ,
    WD Caviar Blue 1TB x1
    WD Caviar Red 4TB
    PSU
    Corsair CMPSU-750TX
    Occupation
    Chef
    Keyboard
    Logitech S510
    Mouse
    Logitech LX5
    Country Flag
    Croatia

vrosa

Tech Addict
VIP Member
Pro User
Joined
Jan 28, 2011
Messages
4,370
Location
Belo Horizonte, MG, Brazil
I'm a bit late... Time to play again :)

I'm downloading the proper ISO right now @ 380 KB/s :)


slowly slowly I get there

~edit~

Anyone got "Immersive UI" working ?
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10.0.10122
    Name
    Vladimir Rosa
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    My Build - Vorttex Ultimate
    CPU
    Core i7 @ 4500 MHz
    Motherboard
    ASUS Z87-Plus
    Memory
    32GB DDR3 @ 1822 MHz (OC)
    Graphics Card(s)
    Radeon R9 280X 3GB @ 1180 / 6800 MHz
    Sound Card
    7.1 HDA
    Monitor(s) Displays
    LCD LG 22" + CRT LG 17"
    Screen Resolution
    1760 x 1320 / 1280 x 960
    Hard Drives
    1 x 240 GB SSD (System)
    3 x 500 GB HDD (Data/Media)
    1 x 2000 GB e-HDD (Backup)
    PSU
    ThermalTake 1000W PSU
    Occupation
    Senior Geologist (M.Sc.) and Computer Technician
    Case
    Corsair Carbide R300
    Cooling
    Corsair H60 (Push-Pull)
    Keyboard
    Microsoft Wireless Keyboard
    Mouse
    Microsoft Wireless Mouse
    Internet Speed
    60 Mbps (Down) 5 Mbps (Up)
    Browser
    IE, FF, Chrome
    Antivirus
    AVG Internet Security 2015
    Other Info
    Some wired stuff
    Country Flag
    Brazil

Lebon14

Internet Memes Lover
VIP Member
Member
Joined
Jul 23, 2009
Messages
92
Location
Canada
vrosa, I believe that this UI is for mbile device only... the desktop will use another UI from the ARM one.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 Home Premium FR x64
    Name
    Sébastien
    System Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel Core i7 950 3.06 GHz
    Motherboard
    Gigabyte X35A-UD3R
    Memory
    Corsair XMS3 DDR3 3x2GB 1333MHz
    Graphics Card(s)
    Asus nVidia GeForce GTX460 1GB Factory Overclocked
    Sound Card
    HT Omega Claro
    Monitor(s) Displays
    Asus VW246H
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1x OCZ Vertex 2 90GB SSD, 1x Hitachi 7200RPM 500GB, 1x 1TB WD Green
    PSU
    Silverstone DA700 700W
    Occupation
    Jobless :(
    Case
    Lian-Li Lancool PC-K62
    Cooling
    Case : Stock, CPU : Cooler Master Hyper N520
    Keyboard
    Logitech Media Elite Keyboard
    Mouse
    Logitech M510
    Internet Speed
    30MBits down, 1Mbits up
    Other Info
    Scanner : Canon LiDE 200
    Printer : Samsung ML-2010
    Country Flag
    Canada
    State/Region Flag
    ca quebec

LTR

Member
Member
Joined
Apr 27, 2011
Messages
235
Location
NJ
Was out of the country and out in some rural villages, so a little late, but I've got it downloaded and am burning it to a DVD right now really looking forward to seeing whats new.
 

My Computer

System One

  • OS
    Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 x64
    Name
    Steve
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio Z Series Signature Edition VPCZ11DGX
    CPU
    Intel Core i5 540M 2.53Ghz
    Motherboard
    Sony
    Memory
    4 Gigs of DDR3
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce GT 300M
    Monitor(s) Displays
    13.3in 1600x900
    Screen Resolution
    1600x900
    Hard Drives
    RAID 0
    64gb SSD + 128gb SSD
    Occupation
    Student
    Country Flag
    USA
    State/Region Flag
    us new jersey

vrosa

Tech Addict
VIP Member
Pro User
Joined
Jan 28, 2011
Messages
4,370
Location
Belo Horizonte, MG, Brazil
vrosa, I believe that this UI is for mbile device only... the desktop will use another UI from the ARM one.

That's what I thought, but in this pic of build 8030 it seems a normal LCD display:

win88030-1024x599.jpg
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10.0.10122
    Name
    Vladimir Rosa
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    My Build - Vorttex Ultimate
    CPU
    Core i7 @ 4500 MHz
    Motherboard
    ASUS Z87-Plus
    Memory
    32GB DDR3 @ 1822 MHz (OC)
    Graphics Card(s)
    Radeon R9 280X 3GB @ 1180 / 6800 MHz
    Sound Card
    7.1 HDA
    Monitor(s) Displays
    LCD LG 22" + CRT LG 17"
    Screen Resolution
    1760 x 1320 / 1280 x 960
    Hard Drives
    1 x 240 GB SSD (System)
    3 x 500 GB HDD (Data/Media)
    1 x 2000 GB e-HDD (Backup)
    PSU
    ThermalTake 1000W PSU
    Occupation
    Senior Geologist (M.Sc.) and Computer Technician
    Case
    Corsair Carbide R300
    Cooling
    Corsair H60 (Push-Pull)
    Keyboard
    Microsoft Wireless Keyboard
    Mouse
    Microsoft Wireless Mouse
    Internet Speed
    60 Mbps (Down) 5 Mbps (Up)
    Browser
    IE, FF, Chrome
    Antivirus
    AVG Internet Security 2015
    Other Info
    Some wired stuff
    Country Flag
    Brazil

vrosa

Tech Addict
VIP Member
Pro User
Joined
Jan 28, 2011
Messages
4,370
Location
Belo Horizonte, MG, Brazil
yeah that's the ui for all devices including non touch pc's


I'd like to unlock that. Do i need some extra file ?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10.0.10122
    Name
    Vladimir Rosa
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    My Build - Vorttex Ultimate
    CPU
    Core i7 @ 4500 MHz
    Motherboard
    ASUS Z87-Plus
    Memory
    32GB DDR3 @ 1822 MHz (OC)
    Graphics Card(s)
    Radeon R9 280X 3GB @ 1180 / 6800 MHz
    Sound Card
    7.1 HDA
    Monitor(s) Displays
    LCD LG 22" + CRT LG 17"
    Screen Resolution
    1760 x 1320 / 1280 x 960
    Hard Drives
    1 x 240 GB SSD (System)
    3 x 500 GB HDD (Data/Media)
    1 x 2000 GB e-HDD (Backup)
    PSU
    ThermalTake 1000W PSU
    Occupation
    Senior Geologist (M.Sc.) and Computer Technician
    Case
    Corsair Carbide R300
    Cooling
    Corsair H60 (Push-Pull)
    Keyboard
    Microsoft Wireless Keyboard
    Mouse
    Microsoft Wireless Mouse
    Internet Speed
    60 Mbps (Down) 5 Mbps (Up)
    Browser
    IE, FF, Chrome
    Antivirus
    AVG Internet Security 2015
    Other Info
    Some wired stuff
    Country Flag
    Brazil

LTR

Member
Member
Joined
Apr 27, 2011
Messages
235
Location
NJ

My Computer

System One

  • OS
    Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 x64
    Name
    Steve
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio Z Series Signature Edition VPCZ11DGX
    CPU
    Intel Core i5 540M 2.53Ghz
    Motherboard
    Sony
    Memory
    4 Gigs of DDR3
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce GT 300M
    Monitor(s) Displays
    13.3in 1600x900
    Screen Resolution
    1600x900
    Hard Drives
    RAID 0
    64gb SSD + 128gb SSD
    Occupation
    Student
    Country Flag
    USA
    State/Region Flag
    us new jersey

Nickmix01

Member
VIP Member
Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
31
Location
Cosmopolite
Latest RedPill Enabler 1.3.9.1
v1.3.9.0 : Now Redpill enabler check your current slc.dll
Added some new icons from prebeta for the ribbon explorer
Added "Applications" Folder option
Fix Twinui.dll is now an option
Added extra option for other build (Not 7989 x64)

v1.3.9.1 : Add an option to activate hideblur
Link
 

My Computer

System One

  • Country Flag
    Kyrgyzstan
    State/Region Flag
    de bavaria

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 2)

Top