• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Window 8 labtop does not connect to internet


#1
Hi,

My Window 8 labtop does not connect to internet any more.

I have try reset TCP/IP properties also used Command prompts below
"ipconfig /flushdns"
"ipconfig.exe /release"
"ipconfig.exe /renew"

But it still did not work, the internet is connect through a router (not wireless) and the other desktop PC still connects to the internet fine.

please refer to below print screen and advise how to address such issue.

View attachment New Microsoft Word Document.docx
 

My Computer

System One

  • OS
    Window 8
#2
No problems showing up in the ipconfig.

Even though the other PC gets a signal from the router, it may still require a reset of the router in order for all ports to work.

If this doesn't work then please unzip and click on the file below, it will place a .txt file on your desktop, please attach this file on your next post. :)
 

Attachments

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro WMC
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Home built
    CPU
    Q9650 @ 4.05 GHz
    Motherboard
    Gforce 780i SLI FTW
    Memory
    8GB Gskill DDR2 1200Mhz
    Graphics Card(s)
    GTX-480
    Sound Card
    Asus D2 Xonar
    Monitor(s) Displays
    HannsG
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    Gskill 120GB SSD
    PSU
    Thermal Take 1000watts
    Case
    Thermal Take Xtreme
    Cooling
    9 fans air cooled
    Keyboard
    G15 logitech
    Mouse
    G9 logitech
    Internet Speed
    50mbps