• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Why does the Favorites stop adding website?


compiler

New Member
Posts
25
#1
My PC Windows 8.1 Internet Explorer stops adding website when I clicked Add to favorites…The previous saved websites are still inthe Favorites but the Favorites just do not accept more website. Do you know why the Favorites stop adding the website? Thank you.

 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8

turboman

Member
Member
Posts
59
#2
I also have the same problem. It started a while ago, but cannot remember exactly when.
Also looking for a solution.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 PRO 64bit
    CPU
    Intel Core i5-3570
    Motherboard
    Asus P8Z77-V
    Memory
    2 x 4GB Crucial Ballistix Sport DDR3-1600-CL9
    Hard Drives
    SSD Samsung 840PRO 128Gb
    WD 2 x 20EFRX
    PSU
    Seasonic Platinum 660W
    Case
    Lian Li PC-7HXB
    Cooling
    Corsair H80i
    Keyboard
    Logitech 750r
    Mouse
    Logitech Anywhere MX

brummyfan

Well-Known Member
VIP Member
Guru
Birmingham

Posts
1,487
#3

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Acer Aspire E1-571
    CPU
    i5-3230m
    Motherboard
    Acer Type-2
    Memory
    8GB DDR3 1333MHz
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4000
    Sound Card
    High Definiton Audio Device
    Monitor(s) Displays
    Generic
    Screen Resolution
    1366x768
    Hard Drives
    Samsung 850 Pro 256GB
    PSU
    Generic
    Keyboard
    QWERTY
    Mouse
    ELANTECH Touchpad
    Internet Speed
    12.68Mbps
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Windows Defender

turboman

Member
Member
Posts
59
#4
I also have the same problem. It started a while ago, but cannot remember exactly when.
Also looking for a solution.
You could try resetting IE under Advanced tab, if that doesn't help, use sfc /scannow command from this tutorial:http://www.eightforums.com/tutorials/3047-sfc-scannow-command-run-windows-8-a.html
hallo brummyfan: thanks for the help.
I tried resetting and also running sfc /scannow, but the problem is still the same.
Anything else I could try?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 PRO 64bit
    CPU
    Intel Core i5-3570
    Motherboard
    Asus P8Z77-V
    Memory
    2 x 4GB Crucial Ballistix Sport DDR3-1600-CL9
    Hard Drives
    SSD Samsung 840PRO 128Gb
    WD 2 x 20EFRX
    PSU
    Seasonic Platinum 660W
    Case
    Lian Li PC-7HXB
    Cooling
    Corsair H80i
    Keyboard
    Logitech 750r
    Mouse
    Logitech Anywhere MX

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)