• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

What's up with the captcha thng at 10?


sygnus21

Member
VIP Member
Power User
USA

Posts
670
#1

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom built by me
    CPU
    Haswell i7-4770K
    Motherboard
    Gigabyte G1 Sniper 5 (BIOS F9)
    Memory
    Corsair Dominator Platinum 32 gig (1866MHz)
    Graphics Card(s)
    Sapphire R9-280 Vapor X
    Sound Card
    Soundblaster ZXR
    Monitor(s) Displays
    NEC PA242W - 24 inch
    Screen Resolution
    1920 x 1200
    Hard Drives
    Samsung 512gig 850 Pro SSD (OS), Samsung 256gig 840 Pro SSD (photo editing), Western Digital Caviar Black 2TB HD
    PSU
    EVGA Supernova 1000 G2
    Case
    Cooler Master HAF X
    Cooling
    Corsair H100i Closed Loop Cooler
    Keyboard
    Logitech Wireless Wave
    Mouse
    Logitech Performance MX
    Internet Speed
    High Speed
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Norton Security
    Other Info
    RAM Speed: 1866MHZ @ 9-10-10-27-2T, 1.5v

z3r010

BOFH
Administrator
Standish, England

Posts
4,647
#2
Trying to register at 10 forums and the captcha image doesn't seem to be working. I've imputed the number on 4 different occasions and each time it fails. Using IE11, Windows 8.1

What's going on?

Thanks.

BTW someone else had the same issue - http://www.eightforums.com/windows-8-news/54576-windows-9-free-windows-8-x-users-2.html#post433773

Working fine for me, the related link from a few days ago was sorted out.

I'll register you an account and send the password reset details to you.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    me

z3r010

BOFH
Administrator
Standish, England

Posts
4,647
#3

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    me

sygnus21

Member
VIP Member
Power User
USA

Posts
670
#4
I honestly don't remember registering for 10 :confused:

I assume I have the same user name? If so, could you reset my password and email it.

Thanks
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom built by me
    CPU
    Haswell i7-4770K
    Motherboard
    Gigabyte G1 Sniper 5 (BIOS F9)
    Memory
    Corsair Dominator Platinum 32 gig (1866MHz)
    Graphics Card(s)
    Sapphire R9-280 Vapor X
    Sound Card
    Soundblaster ZXR
    Monitor(s) Displays
    NEC PA242W - 24 inch
    Screen Resolution
    1920 x 1200
    Hard Drives
    Samsung 512gig 850 Pro SSD (OS), Samsung 256gig 840 Pro SSD (photo editing), Western Digital Caviar Black 2TB HD
    PSU
    EVGA Supernova 1000 G2
    Case
    Cooler Master HAF X
    Cooling
    Corsair H100i Closed Loop Cooler
    Keyboard
    Logitech Wireless Wave
    Mouse
    Logitech Performance MX
    Internet Speed
    High Speed
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Norton Security
    Other Info
    RAM Speed: 1866MHZ @ 9-10-10-27-2T, 1.5v

A Guy

Righteous Dude
Team Member
VIP Member
Gold Member
Bay Area

Posts
23,120
#5
You registered for 9. John migrated everything to 10 ;)

A Guy
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 Home Premium x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    INTEL Core i5-750
    Motherboard
    ASUS P7P55D
    Memory
    KINGSTON HyperX Fury Black Series 8GB (2 x 4GB) 1866Mhz
    Graphics Card(s)
    EVGA GTX750
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster B2430H 24"
    Screen Resolution
    1920 x 1080
    Hard Drives
    Samsung 840 Evo 120 GB, 2 x SEAGATE 500GB Barracuda® 7200.12, SATA 3 Gb/s, 7200 RPM, 16MB cache
    PSU
    ANTEC TruePower New TP-550, 80 PLUS®, 550W
    Case
    ANTEC Three Hundred Illusion
    Cooling
    COOLER MASTER Hyper 212 Plus, 3 x 120mm 1 x 140mm Case
    Internet Speed
    20 + Mbps
    Browser
    Vivaldi
    Antivirus
    Avast

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)