• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Unknown Device ROOT\SCSIADAPTER\0000


blusky

New Member
Posts
7
#1
I am getting a yellow? in device manager on Unknown device and the details I see this: ROOT\SCSIADAPTER\0000

I am running Windows 8.1 with Media Center.


My computer specks are as follows:

1) Intel i7 3930K

2) Video card PNY VCGGTX6804XPB GeForce GTX 680

3) Motherboard Asus Rampage 1V Extreme LGA 2011 Intel X79 Sata 6GB/S USB 3.0 extended ATX motherboard


4) Memory G.SKILL RipjawsZ F3-19200CL10Q2-64GBZHD 64GB

5)Hard drives 2 SAMSUNG 840 Pro Series 2.5" 256GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) in raid 0 configuration 235.00 each

6)2 Storage Hard drive Western Digital Black 4TB 7200RPM SATA3/SATA 6.0 GB/s 64MB Desktop Hard Drive (3.5 inch)

7) Power supply Corsair CMPSU-1200AX 1200-Watt Power Supply

8) Blu-Ray burner LG Black 14X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R

9) Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler Liquid cooling system

10) Cooler Master HAF X RC-942-KKN1 Black Steel & Plastic ATX Full Tower Gaming Case


Any Ideas on what can be causing this issue?


any help would be greatly appreciated
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    CPU
    Intel i7 3930K
    Motherboard
    Asus Rampage i4 Extreme
    Memory
    64GB Jskill
    Graphics Card(s)
    GEForce GTX 680
    Monitor(s) Displays
    Aoc LCD
    Screen Resolution
    1680X1050
    Hard Drives
    3 Samsung SSD's

    2 WD 4TB Black Drives
    PSU
    Corsair AX1200i
    Cooling
    Swiftech H220 Water cooler
    Browser
    Internet Explorer 11

midou35000

Coming Over
VIP Member
Power User
Canada

Posts
532
#2
Hi,
Try to remove it then click scan for hardware changes.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    HP
    CPU
    Intel Core i7
    Graphics Card(s)
    Nvidia Geforce GTX 680
    Sound Card
    idfk
    Screen Resolution
    15' 1080p display
    Internet Speed
    70Mbps
    Browser
    Google Chrome Canary
    Antivirus
    AVAST Premiere 2015

blusky

New Member
Posts
7
#3
Hi,
Try to remove it then click scan for hardware changes.
Thank you midou35000 for your help. I did as you have instructed and the unknown device is gone.

Appreciate the help.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    CPU
    Intel i7 3930K
    Motherboard
    Asus Rampage i4 Extreme
    Memory
    64GB Jskill
    Graphics Card(s)
    GEForce GTX 680
    Monitor(s) Displays
    Aoc LCD
    Screen Resolution
    1680X1050
    Hard Drives
    3 Samsung SSD's

    2 WD 4TB Black Drives
    PSU
    Corsair AX1200i
    Cooling
    Swiftech H220 Water cooler
    Browser
    Internet Explorer 11

midou35000

Coming Over
VIP Member
Power User
Canada

Posts
532
#4
Dont I desserve A reputation?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    HP
    CPU
    Intel Core i7
    Graphics Card(s)
    Nvidia Geforce GTX 680
    Sound Card
    idfk
    Screen Resolution
    15' 1080p display
    Internet Speed
    70Mbps
    Browser
    Google Chrome Canary
    Antivirus
    AVAST Premiere 2015