• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Uninstall a program dates missing


Russs

New Member
Posts
29
#1


Seemingly out of nowhere this has occurred, date installed has disappeared and by that I mean the dates of installation have all vanished. Any idea on the cause?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    PCSpecialist
    CPU
    Intel® Core™i5 Quad Core Processor i5-3570 (3.4GHz) 6MB Cache
    Motherboard
    ASUS® P8Z77-M: MICRO-ATX, USB 3.0, SATA 6GBs, ATI®CrossFireX
    Memory
    8GB KINGSTON HYPER-X GENESIS DUAL-DDR3 1600MHz, X.M.P (2 x 4GB KIT)
    Graphics Card(s)
    2GB AMD RADEON™ HD7870 - DVI,HDMI,2 mDP - DX® 11, Eyefinity 4 Capable
    Sound Card
    ONBOARD 6 CHANNEL (5.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD)
    Monitor(s) Displays
    LG IPS
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    2TB 3.5" SATA-III 6GB/s HDD 7200RPM 64MB CACHE
    PSU
    450W Quiet 80 PLUS Dual Rail PSU + 120mm Case Fan
    Case
    COOLERMASTER ELITE 430 BLACK CASE
    Cooling
    INTEL SOCKET LGA1155 STANDARD CPU COOLER
    Keyboard
    Logitech k360
    Mouse
    Logitech G700
    Internet Speed
    120mb/ps
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Avast Pro Internet Security

pka4916

Member
Member
Posts
31
#2
Funny you mentioned this...
This happened to me today all the sudden.
and no clue what happened
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    ASUS G75
    CPU
    i7-2670QM 2.2 Ghz
    Motherboard
    ASUS
    Memory
    24 Gb
    Graphics Card(s)
    Nvidia 670MX
    Sound Card
    Onboard IDT
    Monitor(s) Displays
    17.3 Inch
    Screen Resolution
    2180x1024
    Hard Drives
    1 x 700 Gb
    1 x 900 Gb
    Case
    laptop
    Cooling
    in laptop
    Keyboard
    laptop
    Mouse
    MS 3500 wireless
    Internet Speed
    100Mbps
    Other Info
    Wireless Intel Centrino N-6150 Adapter

Nuccii

New Member
VIP Member
Guru
Canada

Posts
1,950
#3
Might try the registry cleaner of CCleaner Free and reboot the system.
CCleaner - Download
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit
    System Manufacturer/Model
    Pavillion H8-1202
    CPU
    I7-2600 @ 3.4 GHz
    Motherboard
    PEGATRON
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    NIVDIA GeForce GT 520
    Sound Card
    Realtek ALC656GR CODEC
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster S22B350
    Screen Resolution
    1920X1080 32 bit color
    Hard Drives
    Samsung 850 EVO SSD 500GB
    Keyboard
    Razer Blackwidow Ultimate 2013
    Mouse
    Logitech M510

Edwin

Well-Known Member
VIP Member
Guru
Posts
1,759
#4
Those don't look like the proper attribute titles in the headers of the OP's screenshot...

Mine are:
000021.png
and so on...

this is the third similar glitch I've read about this week.
 

My Computers

System One System Two

  • OS
    Windows 7 Home Premium
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    HP Pavillion
  • PC2
    Tablet - Windows 10 Home

pka4916

Member
Member
Posts
31
#5
You are right..
Got them back now..
Weird that it got changed..
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    ASUS G75
    CPU
    i7-2670QM 2.2 Ghz
    Motherboard
    ASUS
    Memory
    24 Gb
    Graphics Card(s)
    Nvidia 670MX
    Sound Card
    Onboard IDT
    Monitor(s) Displays
    17.3 Inch
    Screen Resolution
    2180x1024
    Hard Drives
    1 x 700 Gb
    1 x 900 Gb
    Case
    laptop
    Cooling
    in laptop
    Keyboard
    laptop
    Mouse
    MS 3500 wireless
    Internet Speed
    100Mbps
    Other Info
    Wireless Intel Centrino N-6150 Adapter

Russs

New Member
Posts
29
#6
Thought ccleaners registry cleaner was a frowned upon tool?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    PCSpecialist
    CPU
    Intel® Core™i5 Quad Core Processor i5-3570 (3.4GHz) 6MB Cache
    Motherboard
    ASUS® P8Z77-M: MICRO-ATX, USB 3.0, SATA 6GBs, ATI®CrossFireX
    Memory
    8GB KINGSTON HYPER-X GENESIS DUAL-DDR3 1600MHz, X.M.P (2 x 4GB KIT)
    Graphics Card(s)
    2GB AMD RADEON™ HD7870 - DVI,HDMI,2 mDP - DX® 11, Eyefinity 4 Capable
    Sound Card
    ONBOARD 6 CHANNEL (5.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD)
    Monitor(s) Displays
    LG IPS
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    2TB 3.5" SATA-III 6GB/s HDD 7200RPM 64MB CACHE
    PSU
    450W Quiet 80 PLUS Dual Rail PSU + 120mm Case Fan
    Case
    COOLERMASTER ELITE 430 BLACK CASE
    Cooling
    INTEL SOCKET LGA1155 STANDARD CPU COOLER
    Keyboard
    Logitech k360
    Mouse
    Logitech G700
    Internet Speed
    120mb/ps
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Avast Pro Internet Security

Russs

New Member
Posts
29
#8
Ok cool. Created a restore n backed up then ran it, issues still there.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    PCSpecialist
    CPU
    Intel® Core™i5 Quad Core Processor i5-3570 (3.4GHz) 6MB Cache
    Motherboard
    ASUS® P8Z77-M: MICRO-ATX, USB 3.0, SATA 6GBs, ATI®CrossFireX
    Memory
    8GB KINGSTON HYPER-X GENESIS DUAL-DDR3 1600MHz, X.M.P (2 x 4GB KIT)
    Graphics Card(s)
    2GB AMD RADEON™ HD7870 - DVI,HDMI,2 mDP - DX® 11, Eyefinity 4 Capable
    Sound Card
    ONBOARD 6 CHANNEL (5.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD)
    Monitor(s) Displays
    LG IPS
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    2TB 3.5" SATA-III 6GB/s HDD 7200RPM 64MB CACHE
    PSU
    450W Quiet 80 PLUS Dual Rail PSU + 120mm Case Fan
    Case
    COOLERMASTER ELITE 430 BLACK CASE
    Cooling
    INTEL SOCKET LGA1155 STANDARD CPU COOLER
    Keyboard
    Logitech k360
    Mouse
    Logitech G700
    Internet Speed
    120mb/ps
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Avast Pro Internet Security

pka4916

Member
Member
Posts
31
#9
Ok cool. Created a restore n backed up then ran it, issues still there.
Cleaner has nothing to do with it. Read Edwins post and click on the image.
(You need to rrighclick and select the correct fields) the fields got changed.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    ASUS G75
    CPU
    i7-2670QM 2.2 Ghz
    Motherboard
    ASUS
    Memory
    24 Gb
    Graphics Card(s)
    Nvidia 670MX
    Sound Card
    Onboard IDT
    Monitor(s) Displays
    17.3 Inch
    Screen Resolution
    2180x1024
    Hard Drives
    1 x 700 Gb
    1 x 900 Gb
    Case
    laptop
    Cooling
    in laptop
    Keyboard
    laptop
    Mouse
    MS 3500 wireless
    Internet Speed
    100Mbps
    Other Info
    Wireless Intel Centrino N-6150 Adapter

Russs

New Member
Posts
29
#10
Whoops! Wonder how that happened
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    PCSpecialist
    CPU
    Intel® Core™i5 Quad Core Processor i5-3570 (3.4GHz) 6MB Cache
    Motherboard
    ASUS® P8Z77-M: MICRO-ATX, USB 3.0, SATA 6GBs, ATI®CrossFireX
    Memory
    8GB KINGSTON HYPER-X GENESIS DUAL-DDR3 1600MHz, X.M.P (2 x 4GB KIT)
    Graphics Card(s)
    2GB AMD RADEON™ HD7870 - DVI,HDMI,2 mDP - DX® 11, Eyefinity 4 Capable
    Sound Card
    ONBOARD 6 CHANNEL (5.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD)
    Monitor(s) Displays
    LG IPS
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    2TB 3.5" SATA-III 6GB/s HDD 7200RPM 64MB CACHE
    PSU
    450W Quiet 80 PLUS Dual Rail PSU + 120mm Case Fan
    Case
    COOLERMASTER ELITE 430 BLACK CASE
    Cooling
    INTEL SOCKET LGA1155 STANDARD CPU COOLER
    Keyboard
    Logitech k360
    Mouse
    Logitech G700
    Internet Speed
    120mb/ps
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Avast Pro Internet Security
Canada

Posts
37
#11
this exact issue happened to me today! i was completely thrown by it, thank you so much Edwin for providing the default fields/details. i'm just glad i wasn't the only one with this issue. thanks to Russs for reporting the issue.

i'm so glad i came here first before restoring my computer :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz
    Motherboard
    ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V PRO (LGA1155)
    Memory
    16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (10-10-10-30)
    Graphics Card(s)
    EVGA NVIDIA GeForce GTX 780, 6144MB GDDR5
    Sound Card
    Sound Blaster Z
    Monitor(s) Displays
    ASUS VE278
    Screen Resolution
    1920x1080 @ 60Hz
    Hard Drives
    1) 250GB Samsung 850 EVO (SSD)
    2) 2TB Seagate (SATA)
    3) 2TB Seagate (SATA)
    4) 4TB Seagate (EXTERNAL)
    PSU
    OCZ ZX 1000W
    Case
    Antec 1100
    Cooling
    Standard with Antec 1100
    Keyboard
    Microsoft Wireless Natural Multimedia
    Mouse
    Razer Death Adder Chroma
    Internet Speed
    60 Mbps
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Windows Defender, Malwarebytes Anti-Malware + Anti-Exploit

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)