• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Unable to open Eight forums on an old Blackberry


Kevin Ismail

Revived
VIP Member
Power User
Solo.

Posts
2,161
#1
Silly to ask, but I'm curious about it.

I have an old Blackberry (Gemini 8520). Browsing any website isn't much trouble. I can open Seven Forums on the run, but when it comes to opening Eight forums, all I get is only a white-blank page with right and bottom slider. That's all. On the first time opening it there was an offer to use third party app, but I chose not to use it as I should pay for it (I don't browse much from small gadget) and it normally works with Seven Forums without that app.

Any advice is much appreciated.

Catoer
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Pro 64-bit
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built system
    CPU
    Core i5
    Motherboard
    Intel DH55PJ
    Memory
    4 GB
    Graphics Card(s)
    ATI 4650
    Sound Card
    Realtek HD Integrated
    Monitor(s) Displays
    LG Flatron L1742S; LG Flatron 19"; Samsung TV 48"
    Screen Resolution
    1280:1024; 1366:768;1920:1080
    Hard Drives
    SSD 256 GB
    Seagate Barracuda 500 GB
    WDC 1 TB
    PSU
    Power
    Case
    Simbadda
    Cooling
    Conventional
    Keyboard
    Logitech Wireless
    Mouse
    Logitech Wireless
    Internet Speed
    1.4 MBPS
    Other Info
    External HDD WDC 2 TB
    Dial Up Modem Huawei
    Home-made Home Theater

Kevin Ismail

Revived
VIP Member
Power User
Solo.

Posts
2,161
#3
Just did it. Haven't got it worked yet, Sir.

Still a blank page decorated with the web background color and slider.

Sevenforums is good as usual.

Expecting more helps from your side. Btw, I got no problem if using other gadget (Samsung)

Regard.

Catoer.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Pro 64-bit
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built system
    CPU
    Core i5
    Motherboard
    Intel DH55PJ
    Memory
    4 GB
    Graphics Card(s)
    ATI 4650
    Sound Card
    Realtek HD Integrated
    Monitor(s) Displays
    LG Flatron L1742S; LG Flatron 19"; Samsung TV 48"
    Screen Resolution
    1280:1024; 1366:768;1920:1080
    Hard Drives
    SSD 256 GB
    Seagate Barracuda 500 GB
    WDC 1 TB
    PSU
    Power
    Case
    Simbadda
    Cooling
    Conventional
    Keyboard
    Logitech Wireless
    Mouse
    Logitech Wireless
    Internet Speed
    1.4 MBPS
    Other Info
    External HDD WDC 2 TB
    Dial Up Modem Huawei
    Home-made Home Theater

vrosa

Tech Addict
VIP Member
Pro User
#5
:ditto:
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10.0.10122
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    My Build - Vorttex Ultimate
    CPU
    Core i7 @ 4500 MHz
    Motherboard
    ASUS Z87-Plus
    Memory
    32GB DDR3 @ 1822 MHz (OC)
    Graphics Card(s)
    Radeon R9 280X 3GB @ 1180 / 6800 MHz
    Sound Card
    7.1 HDA
    Monitor(s) Displays
    LCD LG 22" + CRT LG 17"
    Screen Resolution
    1760 x 1320 / 1280 x 960
    Hard Drives
    1 x 240 GB SSD (System)
    3 x 500 GB HDD (Data/Media)
    1 x 2000 GB e-HDD (Backup)
    PSU
    ThermalTake 1000W PSU
    Case
    Corsair Carbide R300
    Cooling
    Corsair H60 (Push-Pull)
    Keyboard
    Microsoft Wireless Keyboard
    Mouse
    Microsoft Wireless Mouse
    Internet Speed
    60 Mbps (Down) 5 Mbps (Up)
    Browser
    IE, FF, Chrome
    Antivirus
    AVG Internet Security 2015
    Other Info
    Some wired stuff

Kevin Ismail

Revived
VIP Member
Power User
Solo.

Posts
2,161
#6
I've done as much as I can without access to the device, the only advice I can offer is get a better phone.
Thanks John for the helps.
That is OK with me. I'm presuming the two Forums were designed a bit differently. Better phones is out there, but I will keep this old cracked gadget until it die on me. ;)

Vlad.
Don't tell me you also have an old one. :p
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Pro 64-bit
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built system
    CPU
    Core i5
    Motherboard
    Intel DH55PJ
    Memory
    4 GB
    Graphics Card(s)
    ATI 4650
    Sound Card
    Realtek HD Integrated
    Monitor(s) Displays
    LG Flatron L1742S; LG Flatron 19"; Samsung TV 48"
    Screen Resolution
    1280:1024; 1366:768;1920:1080
    Hard Drives
    SSD 256 GB
    Seagate Barracuda 500 GB
    WDC 1 TB
    PSU
    Power
    Case
    Simbadda
    Cooling
    Conventional
    Keyboard
    Logitech Wireless
    Mouse
    Logitech Wireless
    Internet Speed
    1.4 MBPS
    Other Info
    External HDD WDC 2 TB
    Dial Up Modem Huawei
    Home-made Home Theater

Kevin Ismail

Revived
VIP Member
Power User
Solo.

Posts
2,161
#7
It works now in non full site mode. But I have to terminate slow running script.
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Pro 64-bit
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home Built system
    CPU
    Core i5
    Motherboard
    Intel DH55PJ
    Memory
    4 GB
    Graphics Card(s)
    ATI 4650
    Sound Card
    Realtek HD Integrated
    Monitor(s) Displays
    LG Flatron L1742S; LG Flatron 19"; Samsung TV 48"
    Screen Resolution
    1280:1024; 1366:768;1920:1080
    Hard Drives
    SSD 256 GB
    Seagate Barracuda 500 GB
    WDC 1 TB
    PSU
    Power
    Case
    Simbadda
    Cooling
    Conventional
    Keyboard
    Logitech Wireless
    Mouse
    Logitech Wireless
    Internet Speed
    1.4 MBPS
    Other Info
    External HDD WDC 2 TB
    Dial Up Modem Huawei
    Home-made Home Theater

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)