• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

tenforums.com


azasadny

Moved to ten*****s.com
VIP Member
Guru
#1
When will tenforums.com be up and running?
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 10 Pro 64bit
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home built Intel i7-3770k-based system
    CPU
    Intel i7-3770k, Overclocked to 4.6GHz (46x100) with Corsair H110i GT cooler
    Motherboard
    ASRock Z77 OC Formula 2.30 BIOS
    Memory
    32GB DDR3 2133 Corsair Vengeance Pro
    Graphics Card(s)
    GeForce GTX 980ti SC ACS 6GB DDR5 by EVGA
    Sound Card
    Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD, Corsair SP2500 speakers and subwoofer
    Monitor(s) Displays
    LG 27EA33 [Monitor] (27.2"vis) HDMI
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    Samsung SSD 850 EVO 250GB (system drive)
    WD 6TB Red NAS hard drives x 2 in Storage Spaces (redundancy)
    PSU
    Corsair 750ax fully modular power supply with sleeved cables
    Case
    Corsair Air 540 with 7 x 140mm fans on front, rear and top panels
    Cooling
    Corsair H110i GT liquid cooled CPU with 4 x 140" Corsair SP "push-pull" and 3 x 140mm fans
    Keyboard
    Thermaltake Poseidon Z illuminated keyboard
    Mouse
    Corsair M65 wired
    Internet Speed
    85MBps DSL
    Browser
    Chrome and Edge
    Antivirus
    Windows Defender, MalwareBytes Pro and CCleaner Pro
    Other Info
    Client of Windows Server 2012 R2 10 PC's, laptops and smartphones on the WLAN.

    1GBps Ethernet ports

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,744
#2
Already is. You can log in with your same Nine Forums credentials. ;)

Windows 10 Forums
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,744
#5

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

avada

Member
Member
Posts
162
#6
So I guess accounts from seven or eightforums are not exported?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    CPU
    Ryzen 5 1600
    Motherboard
    Asus Prime B350-PLUS
    Memory
    G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C15D-16GTZB
    Graphics Card(s)
    nVIDIA GeForce GTS 450 (Asus ENGTS450)
    PSU
    500w FSP

JDobbsy1987

Member
VIP Member
Power User
England, Cheshire

Posts
342
#7
So I guess accounts from seven or eightforums are not exported?
No, you need to sign up to each forum separately.

Regards,
Jamie
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Self Built
    CPU
    Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz - S1155
    Motherboard
    Asus P8P67 LE Rev3, Intel P67, S115
    Memory
    8GB Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce GTX 650
    Sound Card
    On-Board
    Monitor(s) Displays
    3 x 24" {Extended Display}
    Screen Resolution
    1920 x 1080
    Hard Drives
    300GB Seagate Barracuda 7200
    PSU
    550W Coolermaster GX550
    Case
    Silverstone Precision PS04B
    Cooling
    Stock
    Keyboard
    Logitech K120
    Mouse
    World of Warcraft Cataclysm MMO Gaming Mouse
    Internet Speed
    80MB
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    MSE / Windows Defender

Geeky

New Member
Posts
40
#8
I signed up to TenForums several days ago with new credentials. The login works fine and I am shown as a visitor but I cannot post a reply nor start a new thread. I've used the 'Contact us' tag to query this three times but I've had no answers.
I recently installed Win 10 TP on a mini laptop that was on XP so I'm interested in joining in the discussions. However, I'm finding this access problem very frustrating, especially as I'm getting no answers to my queries.
Any ideas would be appreciated.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Asus ACPI x64
    CPU
    Pentium E5200 @ 3.25Ghz
    Motherboard
    ASUS P5KPL-CM
    Memory
    4GB
    Graphics Card(s)
    NVIDIA
    Browser
    Firefox 31.0
    Antivirus
    Avast Free

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,744
#9
Hello Geeky,

I had sent you a reply to your "Contact us" email letting you know that you needed to activate your account from your activation email sent to you.

I have manually activated your account, so you should be able to post at www.tenforums.com now. :)
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

Geeky

New Member
Posts
40
#10
I signed up to TenForums several days ago with new credentials. The login works fine and I am shown as a visitor but I cannot post a reply nor start a new thread. I've used the 'Contact us' tag to query this three times but I've had no answers.
I recently installed Win 10 TP on a mini laptop that was on XP so I'm interested in joining in the discussions. However, I'm finding this access problem very frustrating, especially as I'm getting no answers to my queries.
Any ideas would be appreciated.
Thanks Brink. I appreciate your intervention. As I said, I never received any reply to any of the three messages I sent. The first one mentioned the fact that I never received the activation e-mail so there was nothing I could do.
At least I'm pleased to hear that this step did work.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Asus ACPI x64
    CPU
    Pentium E5200 @ 3.25Ghz
    Motherboard
    ASUS P5KPL-CM
    Memory
    4GB
    Graphics Card(s)
    NVIDIA
    Browser
    Firefox 31.0
    Antivirus
    Avast Free

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,744
#11
I'm glad to hear that you are able to log on to the site now. :)
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)