• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Secure Connection Failed, TLS Error, Google not working


Darpa317

New Member
Posts
8
#1
The issue seems to be primary with Google. I have tried Chrome, Mozilla & Internet Explorer - all new and updated. Chrome & IE are 100% factory, no addons at all. Google is either not loading or only partially loading. Meaning only some of the graphics load. Gplus just goes wacky :p

These errors are primarily associated with Google. It seems to be "security" related? I have some things in my event viewer I do not understand under security. Though nothing looks horrible. For the last 2-4 days google & its services (Youtube, G+ and others) have been acting funky. I did general maleware scans - Several (nothing bad all removed). Is it a virus/hack? Did I do something wrong? Thoughts? On occasion other websites give me issues.
Secure Connection Failed
Timed out (Not as frequent)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
The webpage at https://plus.google.com/u/0/me?tab=wX might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. GOOGLE absolutely was not down
I have received some type of TLS errors?

When trying to log into yahoo messenger I receive:
yahoo messenger gives this error: Any use of this Certificate constitutes acceptance of the DigiCert CP/CPS and the Relying Party Agreement which limit liability and are incorporated herein by reference. It wants me to add a new cert

TY IN ADVANCE!
-Darpa

This is a common error below pic attached:
 

Attachments

Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    Win 8
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Lenovo
    Memory
    8
    Browser
    Mozilla
    Antivirus
    Norton