• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media


ArshYY

New Member
Posts
4
#1
HI Guys i recently changed my toshibba sattlite c850-b12 motherboard and i got a problem : asfollow
"Intel UNDI, PXE-2.1 (build 083)
Copyright (c) 1997-2000 Intel Corporation
This product is covered by one or more of the following patents:
US5,307,459, US5,434,872, US5,732,094, US6,570,884, US^,115,776 and
US6,327,625
Realtek PCIe FE Family Controller Series v1.27 (10/31/11)
PXE-E61: Media Test Failure, Check Cable
PXE-M0F: Exiting PXE Rom.
Reboot and Select proper Boot device
my pc wont load his HHD ,...
i try my hhd in another liptop ,it works..
so i dont understanding what is the problemm.any body who have a proper solution plz answer me..
i am waiting

 

My Computer

System One

  • OS
    WINDOW 8

Saltgrass

New Member
Pro User
Posts
1,121
#2
I don't know for sure, but it looks like you may be having a problem with an OEM install being run on a non-OEM system.

Since you aren't specific about where the other motherboard came from, knowing that info might help someone see what is happening.

You might be able to disable the PXE stuff in the bios, but you probably need the Realtek PCIe Controller for the SATA controller.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Home Grown
    CPU
    i7 3770K
    Motherboard
    ASUS P8Z77 -v Pro, Z87-Expert
    Memory
    16 G
    Graphics Card(s)
    EVGA GTX 680 Classified (2)
    Hard Drives
    Kingston SSD 240 GB

CountMike

Well-Known Member
VIP Member
Guru
Belgrade , Serbia

Posts
4,664
#3
In the BIOS, is set to boot from that disk ?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Home made
    CPU
    AMD Ryzen7 2700x
    Motherboard
    Asus Prime x470 Pro
    Memory
    16GB Kingston 3600
    Graphics Card(s)
    Asus strix 570 OC 4gb
    Hard Drives
    Samsung 960 evo 250GB
    Silicon Power V70 240GB SSD
    WD 1 TB Blue
    WD 2 TB Blue
    Bunch of backup HDDs.
    PSU
    Sharkoon, Silent Storm 660W
    Case
    Raidmax
    Cooling
    CCM Nepton 140xl
    Internet Speed
    40/2 Mbps
    Browser
    Firefox
    Antivirus
    WD

ilias

New Member
Posts
1
#4
hello guys i have the same problem...i am trying to downgrade from win 8.1 to win 7 i have a toshiba sat c855d . i have try to boot win 7 from cd and from stick but i see the same screen with arshYY every time that i am changing from bios the uefi boot to cms . i have already disable the secure boot but i have no solve still with everything that i try. i hope that someone will read this and give me one ! and of course i have fix already the boot priority and i have try also with fn+12 boot menu. thanks !
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1