• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Nvidia Control Panel Options Missing


wizkid

New Member
Member
Posts
148
#1
Hi,

I have recently upgraded from an ATI graphics card to an Nvidia 650ti and have noticed since the last time I had an Nvidia card, that quite a few options seem to have gone from the control panel is it normal to have only now have the options shown the screenshot?
 

Attachments

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Custom Build
    CPU
    AMD 1090T
    Motherboard
    Asus Sabertooth 990FX R2
    Memory
    Crucial 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz Ballistix Tactical Memory Kit CL7 (7-7-7-24)1.5V
    Graphics Card(s)
    MSI R9 280X 3G
    Sound Card
    Realtek HD Audio
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster T240
    Hard Drives
    Samsung 840 Pro 256GB.
    PSU
    Corsair AX 860W
    Case
    Antec Three Hundred
    Cooling
    Corsair H50
    Keyboard
    Logitech G19

topgundcp

Well-Known Member
VIP Member
Guru
San Jose - California

Posts
2,847
#2
No, it's not and here's mine:
3-20-2013 1-48-07 PM.png

Did you do a full install ? You might want to re-install the driver.
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1x64PWMC Ubuntu14.04x64 MintMate17x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Home Brewed
    CPU
    I7 4970K OC'ed @4.7 GHz
    Motherboard
    MSI-Z97
    Memory
    16 GB G-Skill Trident X @2400MHZ
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce GTS 450
    Sound Card
    X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
    Monitor(s) Displays
    Dual HP-W2408
    Screen Resolution
    1920X1200
    Hard Drives
    256 GB M2 sm951, (2) 500GB 850EVO, 5TB, 2 TB Seagate
    PSU
    Antec 850W
    Case
    Antec 1200
    Cooling
    Danger Den H20
    Keyboard
    Logitech
    Mouse
    Logitech Performance Mouse MX
    Internet Speed
    35/12mbps
    Browser
    Firefox

wizkid

New Member
Member
Posts
148
#3
No, it's not and here's mine:
View attachment 18709

Did you do a full install ? You might want to re-install the driver.

I have re-installed the drivers again and all options are now showing.

Thanks for your help, have given you rep.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Custom Build
    CPU
    AMD 1090T
    Motherboard
    Asus Sabertooth 990FX R2
    Memory
    Crucial 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz Ballistix Tactical Memory Kit CL7 (7-7-7-24)1.5V
    Graphics Card(s)
    MSI R9 280X 3G
    Sound Card
    Realtek HD Audio
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster T240
    Hard Drives
    Samsung 840 Pro 256GB.
    PSU
    Corsair AX 860W
    Case
    Antec Three Hundred
    Cooling
    Corsair H50
    Keyboard
    Logitech G19

topgundcp

Well-Known Member
VIP Member
Guru
San Jose - California

Posts
2,847
#4
Thanks for reporting back and the :thumb:
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1x64PWMC Ubuntu14.04x64 MintMate17x64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Home Brewed
    CPU
    I7 4970K OC'ed @4.7 GHz
    Motherboard
    MSI-Z97
    Memory
    16 GB G-Skill Trident X @2400MHZ
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce GTS 450
    Sound Card
    X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
    Monitor(s) Displays
    Dual HP-W2408
    Screen Resolution
    1920X1200
    Hard Drives
    256 GB M2 sm951, (2) 500GB 850EVO, 5TB, 2 TB Seagate
    PSU
    Antec 850W
    Case
    Antec 1200
    Cooling
    Danger Den H20
    Keyboard
    Logitech
    Mouse
    Logitech Performance Mouse MX
    Internet Speed
    35/12mbps
    Browser
    Firefox

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)