• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

no login, blackscreen, mouse cursor, even in safe mode


mfxxx

New Member
Posts
2
#1
Hello,
my Windows8PC shows black screen with only mouse cursor instead of login screen. I tried chkdsk but it shows no errors. Even when i start in safe mode the screen stays black. I think it's a grafik driver problem, but i dont know how i can deactivate or delete the installed driver via cmd. any ideas?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8, Ubuntu 13.04
    Computer type
    PC/Desktop
    CPU
    i5
    Memory
    8gb

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,452
#2

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    256GB OCZ Vector,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

mfxxx

New Member
Posts
2
#3

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8, Ubuntu 13.04
    Computer type
    PC/Desktop
    CPU
    i5
    Memory
    8gb

sri2000

Gone Crazy
Member
India

Posts
172
#5
Hmm seems that ur system files might have gotten corrupted.
1.If u have your windows dvd try doing an upgrade install and see if it helps :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro Update 1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Dell
    CPU
    Inspiron 530S
    Motherboard
    64Bit X64 based Processor
    Memory
    4.5GB Ram
    Graphics Card(s)
    1GB - XFX ONE ATI Radeon HD 5450 - Plus Edition
    Sound Card
    Inbuilt
    Monitor(s) Displays
    Dell Monitor
    Screen Resolution
    1440*900
    Hard Drives
    1*Seagate 150gb + 1*Seagate 320gb
    Cooling
    3 x fans
    Keyboard
    Dell Analog
    Mouse
    Dell USB Mouse
    Internet Speed
    1Mbps, 100kbps Download Speed
    Browser
    Firefox
    Antivirus
    Kaspersky, Norton, Avast, Bitdefender, but Switched off