• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved No Hotlinking Icon


dakeb

Member
Member
Posts
82
#1
I just see this no entry sign that says no hotlinking instead of poster avatars and images in posts. What's that all about?

I am viewing the forum on tapatalk 2
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio
    Memory
    4Gb
    Graphics Card(s)
    Onboard
    Antivirus
    AVG

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
24,108
#2
Hello Dakeb,

It should be sorted by now. Do you still see this?
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

dakeb

Member
Member
Posts
82
#3
Yes it's still there
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio
    Memory
    4Gb
    Graphics Card(s)
    Onboard
    Antivirus
    AVG

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
24,108
#4
Clear your browsers history, and see if you still do afterwards. :)

If so, please post a link to an example where you see this at.

What browser are you using, and what site skin are you using?
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

dakeb

Member
Member
Posts
82
#5
This is on the tapatalk app on my android phone
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio
    Memory
    4Gb
    Graphics Card(s)
    Onboard
    Antivirus
    AVG

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
24,108
#7
Ok. I'll report it to John to see if he may be able to get the images unblocked for TapaTalk. :)
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

dakeb

Member
Member
Posts
82
#8
Thanks, it was working properly yesterday :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio
    Memory
    4Gb
    Graphics Card(s)
    Onboard
    Antivirus
    AVG

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
24,108
#9
John was playing with a new setting/feature to block other sites from leaching content from out sites, and he's still fine tuning it to prevent situations like you are experiencing.

One more to set it looks. :)
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

z3r010

BOFH
Administrator
Standish, England

Posts
4,661
#10
We've had some major issues with file leaching over the past few weeks so I've had to add anti hotlinking restrictions in place, I'm not sure how tapa gets the images to white list it but I'll see what I can do.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    me

z3r010

BOFH
Administrator
Standish, England

Posts
4,661
#12
I've just tested from tapatalk (not 2) and our forum app which is a re-branded version of tapatalk and they are both showing avatars ok, if you need a working app before I get to the bottom of the problem then I suggest one of those will do the trick.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    me

dakeb

Member
Member
Posts
82
#13
I won't upgrade tapatalk 2 out of principal seeing as the upgrade takes you from a premium version to a free one with ads. So I will wait, thanks.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio
    Memory
    4Gb
    Graphics Card(s)
    Onboard
    Antivirus
    AVG

dakeb

Member
Member
Posts
82
#14
Seems to be working normally now
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Sony Vaio
    Memory
    4Gb
    Graphics Card(s)
    Onboard
    Antivirus
    AVG

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)