• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

No display graphics card is plugged in.


Frocite

New Member
Posts
1
#1
I get no display when my graphics card is plugged in and only works when i plug in the VGA into the Motherboard.

I tried getting the drivers but it cant get the drivers if the GPU is plugged in. and if it is plugged in, i cant get the drivers.... I tried changing my primary graphics adapter to PCI-E in bios but it was already set to that.

Yes i made sure the cable and monitor were working and all plugged up.

This is what it says when i try to run the setup: Gyazo - f26938970af04390acceff99bfcfcaef.png

What do i do?
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1

popeye

New Member
VIP Member
Guru
United States

Posts
3,090
#2
Welcome to the forum!

Systems specs would help. "My System Specs" hot spot lower left corner of your post.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro 64-bit
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Acer V3 771G-6443
    CPU
    i5-3230m
    Motherboard
    Acer VA70_HC (U3E1)
    Memory
    8GB DDR3 PC3-12800 (800 MHz)
    Graphics Card(s)
    HD4000 + GeForce GT 730M
    Sound Card
    Realtek High Definition Audio
    Monitor(s) Displays
    17" Generic PnP Display on Intel HD Graphics 4000
    Screen Resolution
    1600x900 pixels
    Hard Drives
    Samsung SSD 850 EVO 250 GB
    ADATA SSD SP900 128GB
    PSU
    90 watt brick
    Mouse
    Bluetooth
    Antivirus
    Comodo
    Other Info
    Asus RT-AC56R dual-band WRT router (Merlin firmware). Intel 7260.HMWWB.R dual-band ac wireless adapter.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)