• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

MS Edge and slide show...


Cr00zng

New Member
Member
Posts
196
#1
MS Edge having issues with slideshow at the USA Today website. The slideshow of 90 pics from the World Cup, on the bottom of the page, is slow and CPU utilization fluctuate between 60 - 80%. The system becomes sluggish, until Edge is closed, here's a capture of the page with resource utilization:

USA_Edge.jpg

The W10 version is 10162, running in VMware player.

The W7 host system accessing the same slideshow with IE11 has no problem with the slideshow. The CPU utilization increases by 20-30%, but the system does not get sluggish and I can't click fast enough to slow down the slideshow.

Can anyone else test the slideshow with Edge to see if it's the Edge browser, or my system? TIA...
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dell Latitude
    CPU
    Intel i5-3350P (3.1 GHz)
    Motherboard
    Gigabyte
    Memory
    16 GBs
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD7850
    Sound Card
    Built-in to MB
    Monitor(s) Displays
    2 x 24" Dell
    Screen Resolution
    3,840 x1,200
    Hard Drives
    128 GBs, OCZ Vertex, SATA III SSD
    256 GBs Intel SATA III SSD
    3 x Seagate 1 TBs HDD
    PSU
    Antec 750W
    Case
    Antec P185
    Internet Speed
    50 Gb/s
    Browser
    IE11, Firefox22.0
    Antivirus
    Vipre
    Other Info
    Works, most of the times unless Microsoft patches decide otherwise...

Cr00zng

New Member
Member
Posts
196
#2
Oops, wrong forum... Mods, please delete this thread, 10Q...
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Dell Latitude
    CPU
    Intel i5-3350P (3.1 GHz)
    Motherboard
    Gigabyte
    Memory
    16 GBs
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD7850
    Sound Card
    Built-in to MB
    Monitor(s) Displays
    2 x 24" Dell
    Screen Resolution
    3,840 x1,200
    Hard Drives
    128 GBs, OCZ Vertex, SATA III SSD
    256 GBs Intel SATA III SSD
    3 x Seagate 1 TBs HDD
    PSU
    Antec 750W
    Case
    Antec P185
    Internet Speed
    50 Gb/s
    Browser
    IE11, Firefox22.0
    Antivirus
    Vipre
    Other Info
    Works, most of the times unless Microsoft patches decide otherwise...

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)