What's new

Metro Applications and PC Settings don't start after click

PedroDSantos

New Member
Hello,

My Metro Applications and PC settings don't start after i click in it...
I click on the icons and the application don't start.
The Metro applications were working fine, but they stopped working.
Anyone have this problem or anyone know how to solve it?

Thanks
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    System Manufacturer/Model
    Samsung 300E5C-05PT
    CPU
    i7-XXXX
    Memory
    6GB
    Graphics Card(s)
    AMD RADEON 7670M + INTEL HD 4000

R0bR

New Member
Member
Try running System File Checker, open a command window with administrative priviledges and type "sfc /scannow" (without quotes).
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7, Windows 8 RP

PedroDSantos

New Member
Try running System File Checker, open a command window with administrative priviledges and type "sfc /scannow" (without quotes).

Thanks for the answer, what is this going to do?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    System Manufacturer/Model
    Samsung 300E5C-05PT
    CPU
    i7-XXXX
    Memory
    6GB
    Graphics Card(s)
    AMD RADEON 7670M + INTEL HD 4000

R0bR

New Member
Member
It's going to scan your Windows install and fix any corruptions you may have, if you're lucky it will fix your problem. After a Windows Update all my non native Windows 8 Apps disappeared from my Start Screen and no longer showed up in my All Apps list. I ran this command and they all showed up again. It's not a new command, it existed in Windows 7 as well.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7, Windows 8 RP

PedroDSantos

New Member
It's going to scan your Windows install and fix any corruptions you may have, if you're lucky it will fix your problem. After a Windows Update all my non native Windows 8 Apps disappeared from my Start Screen and no longer showed up in my All Apps list. I ran this command and they all showed up again. It's not a new command, it existed in Windows 7 as well.

Hello,

Thanks...
It found an error and fixed it, but it still doen't work. I don't know what to do :( Please Help...
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8
    System Manufacturer/Model
    Samsung 300E5C-05PT
    CPU
    i7-XXXX
    Memory
    6GB
    Graphics Card(s)
    AMD RADEON 7670M + INTEL HD 4000

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top