• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Login Problem with 8.1 after moving to a MS account


gallicbear

Member
Member
Posts
109
#1
Hi there. I am getting a login problem for Windows 8.1. Had recently switched from a local to a Microsoft account. Windows startup is taking a long time, then it tells me that my password is wrong. So I enter it, and it logs me in. It seems to think that I am still on my local account password. What can I do to fix this situation? Thanks.
 

My Computer

System One

  • OS
    XP, Vista, Windows 7, Windows 8/ 8.1, Windows 10
    Browser
    Firefox

willsMC1

Why Am I Doing This?
Tucson, Arizona

Posts
23
#2

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model Number
    Sony Vaio VPCEB-13FX
    CPU
    Intel i5
    Memory
    4gb
    Graphics Card(s)
    None
    Monitor(s) Displays
    Built In
    Screen Resolution
    1366x768
    Hard Drives
    5tb
    Internet Speed
    75mb/s
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Windows Defender

willsMC1

Why Am I Doing This?
Tucson, Arizona

Posts
23
#4
kk ;)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model Number
    Sony Vaio VPCEB-13FX
    CPU
    Intel i5
    Memory
    4gb
    Graphics Card(s)
    None
    Monitor(s) Displays
    Built In
    Screen Resolution
    1366x768
    Hard Drives
    5tb
    Internet Speed
    75mb/s
    Browser
    Chrome
    Antivirus
    Windows Defender

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)