• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved is it just me or what


caperjack

Just the Janitor
VIP Member
Guru
Posts
2,627
#1
iam having a problem on this forum ,when I edit a post and then click save it never does ,just sits there and I have to close the window or refresh and the changes are not made ,so I do it again and it works ,weird ,it happens a lot the past week or so
 

My Computer

System One

  • OS
    win8.1.1 enterprise
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Hinze57
    CPU
    AMD FX 6100 6core 3.30gHz
    Motherboard
    gigibyte ga-78lmy-s2p
    Memory
    4gig ddr3
    Graphics Card(s)
    Radon hd5000 Series
    Sound Card
    onboard realtek hd
    Monitor(s) Displays
    19" viewsonic/ 22"Samsung
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    128gig ssd Kingston
    80gig WD 10000 rpm spinner
    Case
    micro
    Keyboard
    microsoft curve 200
    Mouse
    Logitech wireless M215
    Internet Speed
    high speed 20
    Browser
    ie 11
    Antivirus
    windows defender
    Other Info
    updated enterprise apr 2/14

Nuccii

New Member
VIP Member
Guru
Canada

Posts
1,950
#2
I have a same problem for a couple of weeks now and even at times the refresh would only show a half or three quarters of the screen. I have to close the browser and start again. It's as if the cache is not empting.
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit
    System Manufacturer/Model
    Pavillion H8-1202
    CPU
    I7-2600 @ 3.4 GHz
    Motherboard
    PEGATRON
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    NIVDIA GeForce GT 520
    Sound Card
    Realtek ALC656GR CODEC
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster S22B350
    Screen Resolution
    1920X1080 32 bit color
    Hard Drives
    Samsung 850 EVO SSD 500GB
    Keyboard
    Razer Blackwidow Ultimate 2013
    Mouse
    Logitech M510

caperjack

Just the Janitor
VIP Member
Guru
Posts
2,627
#3
yeah, the last 2 I just did worked ,but yes I have to restart browser sometimes also
 

My Computer

System One

  • OS
    win8.1.1 enterprise
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Hinze57
    CPU
    AMD FX 6100 6core 3.30gHz
    Motherboard
    gigibyte ga-78lmy-s2p
    Memory
    4gig ddr3
    Graphics Card(s)
    Radon hd5000 Series
    Sound Card
    onboard realtek hd
    Monitor(s) Displays
    19" viewsonic/ 22"Samsung
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    128gig ssd Kingston
    80gig WD 10000 rpm spinner
    Case
    micro
    Keyboard
    microsoft curve 200
    Mouse
    Logitech wireless M215
    Internet Speed
    high speed 20
    Browser
    ie 11
    Antivirus
    windows defender
    Other Info
    updated enterprise apr 2/14
#4
My experience:
If am the poster of the thread, no problem.
If I "reply" i had the problem. I tought it was a 'police' of the site.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 (355 + Auto-Update)
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Toshiba U500 17E
    CPU
    Intel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz
    Motherboard
    ?
    Memory
    4 GB
    Graphics Card(s)
    NVIDIA GeForce G210M
    Internet Speed
    180Mb/s
    Browser
    Internet Explorer 11.0.7 (auto update)
    Antivirus
    Norton Internet Security

HippsieGypsie

It's Gururrrrrr8!
Lilymoor, IL

Posts
13,547
#5
Same with me here with editing a post. Doesn't matter what device I'm using also.
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1 Pro X64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Acer T690
    CPU
    Intel Pentium D Dual Core
    Motherboard
    Acer/Intel E946GZ
    Memory
    2GB (max upgrade)
    Graphics Card(s)
    Intel Graphics Media Accelerator 3000 - PCI Express x16
    Sound Card
    Integrated RealTek ALC888 high-definition audio with 7.1 channel audio support
    Monitor(s) Displays
    Acer AL1917W A LCD
    Screen Resolution
    1440 X 900
    Hard Drives
    350 GB Seagate Barracuda 7200.10
    Thumb drives
    PSU
    Standard 250 watt
    Case
    Desktop 7.2" (183mm) W x 17.5" (445mm) L x 14.5"
    Cooling
    Dual case fans + CPU fan
    Keyboard
    Acer Windows PS/2
    Mouse
    Wireless Microsoft Arc
    Internet Speed
    54mbp/s
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Defender
    Other Info
    Office Pro 2013 / Nokia Lumia 1520 Windows Phone 8.1DP GDR1

caperjack

Just the Janitor
VIP Member
Guru
Posts
2,627
#6
glad I asked because I was going nuts, it just happened ,on another thread I tried to edit ,,you get no spinning circle of nothing ,I refreshed the browser and did the edit again and it worked .
I thought I was being punished for being stupid ,needing to edit my answers all the time ,lol
 

My Computer

System One

  • OS
    win8.1.1 enterprise
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Hinze57
    CPU
    AMD FX 6100 6core 3.30gHz
    Motherboard
    gigibyte ga-78lmy-s2p
    Memory
    4gig ddr3
    Graphics Card(s)
    Radon hd5000 Series
    Sound Card
    onboard realtek hd
    Monitor(s) Displays
    19" viewsonic/ 22"Samsung
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    128gig ssd Kingston
    80gig WD 10000 rpm spinner
    Case
    micro
    Keyboard
    microsoft curve 200
    Mouse
    Logitech wireless M215
    Internet Speed
    high speed 20
    Browser
    ie 11
    Antivirus
    windows defender
    Other Info
    updated enterprise apr 2/14

Nuccii

New Member
VIP Member
Guru
Canada

Posts
1,950
#7
I thought I was being punished for being stupid ,needing to edit my answers all the time
No just a member of the club, perhaps another Update snafu :busted:
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit
    System Manufacturer/Model
    Pavillion H8-1202
    CPU
    I7-2600 @ 3.4 GHz
    Motherboard
    PEGATRON
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    NIVDIA GeForce GT 520
    Sound Card
    Realtek ALC656GR CODEC
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster S22B350
    Screen Resolution
    1920X1080 32 bit color
    Hard Drives
    Samsung 850 EVO SSD 500GB
    Keyboard
    Razer Blackwidow Ultimate 2013
    Mouse
    Logitech M510

HippsieGypsie

It's Gururrrrrr8!
Lilymoor, IL

Posts
13,547
#8
Lol! Yes, one needs to refresh the page for it to work. Another thing is that sometimes I can't copy until I refresh also.
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1 Pro X64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Acer T690
    CPU
    Intel Pentium D Dual Core
    Motherboard
    Acer/Intel E946GZ
    Memory
    2GB (max upgrade)
    Graphics Card(s)
    Intel Graphics Media Accelerator 3000 - PCI Express x16
    Sound Card
    Integrated RealTek ALC888 high-definition audio with 7.1 channel audio support
    Monitor(s) Displays
    Acer AL1917W A LCD
    Screen Resolution
    1440 X 900
    Hard Drives
    350 GB Seagate Barracuda 7200.10
    Thumb drives
    PSU
    Standard 250 watt
    Case
    Desktop 7.2" (183mm) W x 17.5" (445mm) L x 14.5"
    Cooling
    Dual case fans + CPU fan
    Keyboard
    Acer Windows PS/2
    Mouse
    Wireless Microsoft Arc
    Internet Speed
    54mbp/s
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Defender
    Other Info
    Office Pro 2013 / Nokia Lumia 1520 Windows Phone 8.1DP GDR1

alphanumeric

slightly off center
VIP Member
Guru
Gold Member
#9
I'm having the same issue. If I post and then try to edit that post nothing happens when I click save. I have to refresh the page with F5 for it to work.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Education 64 Bit
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Asus
    CPU
    AMD Phenom II X4 980 Black Edition Deneb 3.7GHz
    Motherboard
    ASUS M4N68T-M V2 µATX Motherboard
    Memory
    8GB 4GBx2 Kingston PC10600 DDR3 1333 Memory
    Graphics Card(s)
    NVIDIA Geforce GT640 2 Gig DDR3 PCIe
    Sound Card
    VIA VT1708s High Definition Audio 8-channel Onboard
    Monitor(s) Displays
    22" LG E2242 1080p and 2 19" I-INC AG191D
    Screen Resolution
    1280x1024 - 1920x1080 - 1280x1024
    Hard Drives
    Crucial MX100 256 GB SSD and 500 GB WD Blue SATA
    PSU
    Thermaltake TR 620
    Case
    Power Up Black ATX Mid-Tower Case
    Cooling
    Stock heatsink fan
    Keyboard
    Logitech Wireless K350 Wave
    Mouse
    Logitech M570 Trackball and T650 TouchPad
    Internet Speed
    80 Mbps Down 30 Mbps Up
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Windows Defender
    Other Info
    HP DVD1040e Lightscribe - External USB2

HippsieGypsie

It's Gururrrrrr8!
Lilymoor, IL

Posts
13,547
#10
It just happened to me over at 9F as well.
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1 Pro X64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Acer T690
    CPU
    Intel Pentium D Dual Core
    Motherboard
    Acer/Intel E946GZ
    Memory
    2GB (max upgrade)
    Graphics Card(s)
    Intel Graphics Media Accelerator 3000 - PCI Express x16
    Sound Card
    Integrated RealTek ALC888 high-definition audio with 7.1 channel audio support
    Monitor(s) Displays
    Acer AL1917W A LCD
    Screen Resolution
    1440 X 900
    Hard Drives
    350 GB Seagate Barracuda 7200.10
    Thumb drives
    PSU
    Standard 250 watt
    Case
    Desktop 7.2" (183mm) W x 17.5" (445mm) L x 14.5"
    Cooling
    Dual case fans + CPU fan
    Keyboard
    Acer Windows PS/2
    Mouse
    Wireless Microsoft Arc
    Internet Speed
    54mbp/s
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Defender
    Other Info
    Office Pro 2013 / Nokia Lumia 1520 Windows Phone 8.1DP GDR1

visruth

Well-Known Member
Pro User
India

Posts
1,536
#11
I use android app eightforums by Designer Media most of the time - no problem with that.
I couldn't see any problem with edit from my PC yet.
:)
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1 Update x64
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    HP Pavilion 15
    CPU
    Haswell Core i5 4200U
    Memory
    8GB Dual-Channel DDR3L @1600
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4400 Integrated; 2GB Dedicated NVIDIA GT 740M
    Hard Drives
    500GB Samsung 840 EVO Internal SSD ;
    2TB WD MyPassport Ultra EHDD ;
    1TB TOSHIBA HDD
    Cooling
    Deepcool X6
    Mouse
    Logitech B175 Wireless Mouse
    Internet Speed
    10 Mbps
    Browser
    Opera v25.0
    Antivirus
    KIS 2014
    Other Info
    Microsoft Wired Xbox 360 Controller

HippsieGypsie

It's Gururrrrrr8!
Lilymoor, IL

Posts
13,547
#12
We all list IE11, but Visruth is claiming not to have a problem. Hmm.

Nuccii, what browser are you using and are you having the same problem? It seems you are because you posted here.
 

My Computer

System One

  • OS
    8.1 Pro X64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Acer T690
    CPU
    Intel Pentium D Dual Core
    Motherboard
    Acer/Intel E946GZ
    Memory
    2GB (max upgrade)
    Graphics Card(s)
    Intel Graphics Media Accelerator 3000 - PCI Express x16
    Sound Card
    Integrated RealTek ALC888 high-definition audio with 7.1 channel audio support
    Monitor(s) Displays
    Acer AL1917W A LCD
    Screen Resolution
    1440 X 900
    Hard Drives
    350 GB Seagate Barracuda 7200.10
    Thumb drives
    PSU
    Standard 250 watt
    Case
    Desktop 7.2" (183mm) W x 17.5" (445mm) L x 14.5"
    Cooling
    Dual case fans + CPU fan
    Keyboard
    Acer Windows PS/2
    Mouse
    Wireless Microsoft Arc
    Internet Speed
    54mbp/s
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Defender
    Other Info
    Office Pro 2013 / Nokia Lumia 1520 Windows Phone 8.1DP GDR1

visruth

Well-Known Member
Pro User
India

Posts
1,536
#13
<<TEST>> from IE11

Hippsie - the bug is there - confirmed - "SAVE" button doesn't work on editing just after posting.

On refreshing & then editing and saving - works .

So - its either IE11 or Forum software ,

But, no problem with my Android app - so forum SW could be ruled out I think.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1 Update x64
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    HP Pavilion 15
    CPU
    Haswell Core i5 4200U
    Memory
    8GB Dual-Channel DDR3L @1600
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4400 Integrated; 2GB Dedicated NVIDIA GT 740M
    Hard Drives
    500GB Samsung 840 EVO Internal SSD ;
    2TB WD MyPassport Ultra EHDD ;
    1TB TOSHIBA HDD
    Cooling
    Deepcool X6
    Mouse
    Logitech B175 Wireless Mouse
    Internet Speed
    10 Mbps
    Browser
    Opera v25.0
    Antivirus
    KIS 2014
    Other Info
    Microsoft Wired Xbox 360 Controller

OldGuyGeek

New Member
Power User
Posts
216
#14
IE11 not saving edits

I work with another content management system and it uses the Telerik editor to update web sites. With a recent update, it was having issues with saving when using IE11, so I had to change to a different editor on my sites.

I'm guessing that Brink will be looking into this. It may be a recent patch to IE or the forum software.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Self Built
    CPU
    Intel I-7 860
    Motherboard
    Asus P7B
    Memory
    8GB
    Graphics Card(s)
    Nvidia 580
    Monitor(s) Displays
    Acer (Primary), Asus (secondary), Sony TV (third)
    Screen Resolution
    1920 x 1080
    Hard Drives
    Kingston 128GB SSD Windows 8 Boot Drive
    WD Black 1 TB (2 ea)
    WD Red 3 TB
    WD Black 500GB
    Keyboard
    MS 1000
    Mouse
    MS Flip
    Internet Speed
    Verizon FIOS 35/35
    Browser
    IE 11, Google Chrome, Firefox, Opera, Safari
    Antivirus
    Windows 8 Defender (MS Security Essentials)
#15
testing

edit---done testing

edit 2---

no problems :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Gateway
    CPU
    AMD K140 Cores 2 Threads 2 Name AMD K140 Package Socket FT1 BGA Technology 40nm
    Motherboard
    Manufacturer Gateway Model SX2110G (P0)
    Memory
    Type DDR3 Size 8192 MBytes DRAM Frequency 532.3 MHz
    Graphics Card(s)
    ATI AMD Radeon HD 7310 Graphics
    Sound Card
    AMD High Definition Audio Device Realtek High Definition Audio USB Audio Device
    Monitor(s) Displays
    Name 1950W on AMD Radeon HD 7310 Graphics Current Resolution 1366x768 pixels Work Resolution 1366x76
    Screen Resolution
    Current Resolution 1366x768 pixels Work Resolution 1366x768 pixels
    Hard Drives
    AMD K140
    Cores 2
    Threads 2
    Name AMD K140
    Package Socket FT1 BGA
    Technology 40nm
    Specification AMD E1-1200 APU with Radeon HD Graphics
    Family F
    Extended Family 14
    Model 2
    Extended Model 2
    Stepping 0
    Revision ON-C0
    Instruction
    Browser
    Opera 24.0
    Antivirus
    Avast Internet Security

visruth

Well-Known Member
Pro User
India

Posts
1,536
#16

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1 Update x64
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    HP Pavilion 15
    CPU
    Haswell Core i5 4200U
    Memory
    8GB Dual-Channel DDR3L @1600
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4400 Integrated; 2GB Dedicated NVIDIA GT 740M
    Hard Drives
    500GB Samsung 840 EVO Internal SSD ;
    2TB WD MyPassport Ultra EHDD ;
    1TB TOSHIBA HDD
    Cooling
    Deepcool X6
    Mouse
    Logitech B175 Wireless Mouse
    Internet Speed
    10 Mbps
    Browser
    Opera v25.0
    Antivirus
    KIS 2014
    Other Info
    Microsoft Wired Xbox 360 Controller
#17

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Gateway
    CPU
    AMD K140 Cores 2 Threads 2 Name AMD K140 Package Socket FT1 BGA Technology 40nm
    Motherboard
    Manufacturer Gateway Model SX2110G (P0)
    Memory
    Type DDR3 Size 8192 MBytes DRAM Frequency 532.3 MHz
    Graphics Card(s)
    ATI AMD Radeon HD 7310 Graphics
    Sound Card
    AMD High Definition Audio Device Realtek High Definition Audio USB Audio Device
    Monitor(s) Displays
    Name 1950W on AMD Radeon HD 7310 Graphics Current Resolution 1366x768 pixels Work Resolution 1366x76
    Screen Resolution
    Current Resolution 1366x768 pixels Work Resolution 1366x768 pixels
    Hard Drives
    AMD K140
    Cores 2
    Threads 2
    Name AMD K140
    Package Socket FT1 BGA
    Technology 40nm
    Specification AMD E1-1200 APU with Radeon HD Graphics
    Family F
    Extended Family 14
    Model 2
    Extended Model 2
    Stepping 0
    Revision ON-C0
    Instruction
    Browser
    Opera 24.0
    Antivirus
    Avast Internet Security

visruth

Well-Known Member
Pro User
India

Posts
1,536
#18
testing

edit---done testing

edit 2---

no problems :)
Opera?
Yep.------ Opera --- Latest version :)

:) So, its a IE11 bug.
Guess its time to move on to Opera,
I've been getting many issues with IE11 & touchpad freeze since I bought this machine - I just ignored them all. After SSD upgrade - it has cooled down a bit, but the intermittent stuck up with IE11 still comes and goes randomly.

Have to give Opera a try soon...:)
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1 Update x64
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    HP Pavilion 15
    CPU
    Haswell Core i5 4200U
    Memory
    8GB Dual-Channel DDR3L @1600
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4400 Integrated; 2GB Dedicated NVIDIA GT 740M
    Hard Drives
    500GB Samsung 840 EVO Internal SSD ;
    2TB WD MyPassport Ultra EHDD ;
    1TB TOSHIBA HDD
    Cooling
    Deepcool X6
    Mouse
    Logitech B175 Wireless Mouse
    Internet Speed
    10 Mbps
    Browser
    Opera v25.0
    Antivirus
    KIS 2014
    Other Info
    Microsoft Wired Xbox 360 Controller
#19
Yep.------ Opera --- Latest version :)

:) So, its a IE11 bug.
Guess its time to move on to Opera,
I've been getting many issues with IE11 & touchpad freeze since I bought this machine - I just ignored them all. After SSD upgrade - it has cooled down a bit, but the intermittent stuck up with IE11 still comes and goes randomly.

Have to give Opera a try soon...:)
I like it. :)
Works good.

It takes a while to configure it to your taste.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Gateway
    CPU
    AMD K140 Cores 2 Threads 2 Name AMD K140 Package Socket FT1 BGA Technology 40nm
    Motherboard
    Manufacturer Gateway Model SX2110G (P0)
    Memory
    Type DDR3 Size 8192 MBytes DRAM Frequency 532.3 MHz
    Graphics Card(s)
    ATI AMD Radeon HD 7310 Graphics
    Sound Card
    AMD High Definition Audio Device Realtek High Definition Audio USB Audio Device
    Monitor(s) Displays
    Name 1950W on AMD Radeon HD 7310 Graphics Current Resolution 1366x768 pixels Work Resolution 1366x76
    Screen Resolution
    Current Resolution 1366x768 pixels Work Resolution 1366x768 pixels
    Hard Drives
    AMD K140
    Cores 2
    Threads 2
    Name AMD K140
    Package Socket FT1 BGA
    Technology 40nm
    Specification AMD E1-1200 APU with Radeon HD Graphics
    Family F
    Extended Family 14
    Model 2
    Extended Model 2
    Stepping 0
    Revision ON-C0
    Instruction
    Browser
    Opera 24.0
    Antivirus
    Avast Internet Security

visruth

Well-Known Member
Pro User
India

Posts
1,536
#20
David,
Any bugs or glitches you've noticed so far in it - especially with mouse?
 

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1 Update x64
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    HP Pavilion 15
    CPU
    Haswell Core i5 4200U
    Memory
    8GB Dual-Channel DDR3L @1600
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4400 Integrated; 2GB Dedicated NVIDIA GT 740M
    Hard Drives
    500GB Samsung 840 EVO Internal SSD ;
    2TB WD MyPassport Ultra EHDD ;
    1TB TOSHIBA HDD
    Cooling
    Deepcool X6
    Mouse
    Logitech B175 Wireless Mouse
    Internet Speed
    10 Mbps
    Browser
    Opera v25.0
    Antivirus
    KIS 2014
    Other Info
    Microsoft Wired Xbox 360 Controller

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)