• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Cant load


noelian13

Member
Member
Posts
55
#1
Hello Just Recently I installed windows 8 and started using it a few minutes later i shut down my system and after 3 hours started it again then when i started it it is just stuck at the loading screen endlessly loading for 3 hours in my pc i dont know why so i pressed f10 and tried to do automatic repairs but said ....auto repair cant repair your system ....also in reset pc or refresh pc no use plz help me :((
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Build 9600
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Toshiba,Acer(2 notebooks)Asus G1S
    CPU
    Intel i5 2400 @3.1 ghz/i3 4th gen
    Motherboard
    GA-Z77M-D3H
    Memory
    8GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire, AMD Radeon HD 6570
    Screen Resolution
    1360x760
    Internet Speed
    40mbps

vrosa

Tech Addict
VIP Member
Pro User
#2
I would install again... if you installed booting from the DVD or even if you installed from within Window 7 that may be the way to go. If you have problems again try to download the ISO again, but check your ISO hash before downloading again.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10.0.10122
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    My Build - Vorttex Ultimate
    CPU
    Core i7 @ 4500 MHz
    Motherboard
    ASUS Z87-Plus
    Memory
    32GB DDR3 @ 1822 MHz (OC)
    Graphics Card(s)
    Radeon R9 280X 3GB @ 1180 / 6800 MHz
    Sound Card
    7.1 HDA
    Monitor(s) Displays
    LCD LG 22" + CRT LG 17"
    Screen Resolution
    1760 x 1320 / 1280 x 960
    Hard Drives
    1 x 240 GB SSD (System)
    3 x 500 GB HDD (Data/Media)
    1 x 2000 GB e-HDD (Backup)
    PSU
    ThermalTake 1000W PSU
    Case
    Corsair Carbide R300
    Cooling
    Corsair H60 (Push-Pull)
    Keyboard
    Microsoft Wireless Keyboard
    Mouse
    Microsoft Wireless Mouse
    Internet Speed
    60 Mbps (Down) 5 Mbps (Up)
    Browser
    IE, FF, Chrome
    Antivirus
    AVG Internet Security 2015
    Other Info
    Some wired stuff
Posts
602
#3
Hello Just Recently I installed windows 8 and started using it a few minutes later i shut down my system and after 3 hours started it again then when i started it it is just stuck at the loading screen endlessly loading for 3 hours in my pc i dont know why so i pressed f10 and tried to do automatic repairs but said ....auto repair cant repair your system ....also in reset pc or refresh pc no use plz help me :((
If I understand you correctly you system came with win 7 and then you installed win 8. Your restore (unless you created a WDP one) was win 7 and cant be used.

If you have win 8 you could try booting from it and doing a repair install.
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    WCP
    System Manufacturer/Model
    HP
    CPU
    [email protected] 4.9 Hz
    Memory
    64 gig
    Graphics Card(s)
    Nvidia 9600
    Sound Card
    integrated
    Monitor(s) Displays
    laptop
    Screen Resolution
    1440x900
    Hard Drives
    300gig internal and a bunch ext
    Cooling
    not much
    Keyboard
    Built-in
    Mouse
    Logitch Anywhere Mx wireless mouse
    Internet Speed
    50 down 1.5 up

noelian13

Member
Member
Posts
55
#4
sorry for late reply thanks guys for your suggestions i managed to repair it by rebuilding the registry :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Build 9600
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Toshiba,Acer(2 notebooks)Asus G1S
    CPU
    Intel i5 2400 @3.1 ghz/i3 4th gen
    Motherboard
    GA-Z77M-D3H
    Memory
    8GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire, AMD Radeon HD 6570
    Screen Resolution
    1360x760
    Internet Speed
    40mbps
Posts
602
#5
sorry for late reply thanks guys for your suggestions i managed to repair it by rebuilding the registry :)
Glad you are working and let us know if you need help.
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    WCP
    System Manufacturer/Model
    HP
    CPU
    [email protected] 4.9 Hz
    Memory
    64 gig
    Graphics Card(s)
    Nvidia 9600
    Sound Card
    integrated
    Monitor(s) Displays
    laptop
    Screen Resolution
    1440x900
    Hard Drives
    300gig internal and a bunch ext
    Cooling
    not much
    Keyboard
    Built-in
    Mouse
    Logitch Anywhere Mx wireless mouse
    Internet Speed
    50 down 1.5 up

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)