What's new

Can't go on Neopets.com, err_network_access_denied

hyukoh

New Member
I can go on any website but Neopets. I enabled access on my firewall and put google chrome and internet explorer public and private but neither browser will open Neopets.com

I also have an anti-virus "kaspersky" on but when I disabled it, I still couldn't go on Neopets. I tried cmd to ipaddress release, renew, and flush. Still didn't work. I'm out of my own solutions to try and I need desperate help on this.

Thanks in advance!

bug.jpg
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8

lmaneke

New Member
Member
Does it work on another system? Sounds like a website issue to me.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    ASUS
    CPU
    Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 ghz
    Motherboard
    ASUS P5K PRO
    Memory
    2 GB DDR2
    Graphics Card(s)
    PNY NVIDIA Geforce GT 630
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Windows Defender

lmaneke

New Member
Member
What browser are you using?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    ASUS
    CPU
    Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 ghz
    Motherboard
    ASUS P5K PRO
    Memory
    2 GB DDR2
    Graphics Card(s)
    PNY NVIDIA Geforce GT 630
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Windows Defender

lmaneke

New Member
Member
Looks like you aren't the only one having trouble like this, as others have had similar issues. I just did a Google search on it.

Are you running a preinstalled version of Windows 8, or is this your own copy?

I ask because sometimes preinstalled systems may have software installed that may be blocking programs from going through the firewall. Antivirus programs don't normally block websites unless the program has its own firewall.

You may want to check to see what firewall you are using. Try disabling your firewall and antivirus temporarily. If that works, then its your firewall blocking access to that website
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro with Media Center
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    ASUS
    CPU
    Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 ghz
    Motherboard
    ASUS P5K PRO
    Memory
    2 GB DDR2
    Graphics Card(s)
    PNY NVIDIA Geforce GT 630
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Windows Defender

broe23

Retired from the grind
VIP Member
Pro User
It worked for me on ATT U-Verse in Central IL.
 

My Computer

System One

  • OS
    Linux Mint 17.2
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Toshiba Satellite C850D-st3nx1
    CPU
    AMD E1-1200 APU with Radeon (tm) HD Graphics 1.40 GHZ
    Memory
    12GB
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon™ HD 7310 Graphics
    Sound Card
    Realtek HD
    Monitor(s) Displays
    LCD
    Screen Resolution
    1366 x 768
    Hard Drives
    Crucial M500 240GB SSD
    Mouse
    Logitech M525
    Internet Speed
    45/6 - ATT U-Verse
    Browser
    Google Chrome
    Antivirus
    None needed. It is Linux.
    Other Info
    Arris NVG589 Gateway; Router - Cisco RV320; Switch - Netgear GS108 8-Port Switch & Trendnet TEG-S50g 5-Port Switch; Access Points - Engenius ECB350, Trendnet TEW-638APB; NAS - Lenovo ix2-4; Printer - Brother HL-2280DW; Air Print Server - Lantronix XPrintServer

    A/V UPS - Tripp-Lite Smart 1500LCD 1500 Va/900 W.

hyukoh

New Member
Looks like you aren't the only one having trouble like this, as others have had similar issues. I just did a Google search on it.

Are you running a preinstalled version of Windows 8, or is this your own copy?

I ask because sometimes preinstalled systems may have software installed that may be blocking programs from going through the firewall. Antivirus programs don't normally block websites unless the program has its own firewall.

You may want to check to see what firewall you are using. Try disabling your firewall and antivirus temporarily. If that works, then its your firewall blocking access to that website

it's a preinstalled windows 8 laptop. I have tried disabling both the firewall and anti virus. It didn't work either. It's weird though, the problem just started to happen, it was fine before.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8

Ztruker

Well-Known Member
VIP Member
Guru
Do you have a hosts file?

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

If so, what is in it? Mine looks like this

Code:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
#       127.0.0.1       localhost
#       ::1             localhost
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Pro X64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Lenovo IdeaCenter K450
    CPU
    Intel Quad Core i7-4770 @ 3.4Ghz
    Motherboard
    Lenovo
    Memory
    16.0GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz
    Graphics Card(s)
    Intel Integrated HD Graphics
    Sound Card
    Realtek HD Audio
    Monitor(s) Displays
    HP h2207
    Screen Resolution
    [email protected]
    Hard Drives
    250GB Samsung EVO SATA-3 SSD;
    2TB Seagate ST2000DM001 SATA-2;
    1.5TB Seagate ST3150041AS SATA
    PSU
    500W
    Keyboard
    Wired USB
    Mouse
    Wired USB
    Internet Speed
    3GB Up, 30GB Down
    Browser
    SeaMonkey
    Antivirus
    Windows Defender; MBAM Pro
    Other Info
    UEFI/GPT
    PLDS DVD-RW DH16AERSH

Clintlgm

Active Member
Pro User
Well the link loaded for me SE Louisiana Charter Internet, 8.1 Pro running NIS and Malwarebytes
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Pro MC
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Asus G75VW / Z97 Pro
    CPU
    Intel Core i7-3610QM / I7-4790K
    Motherboard
    Z97 Pro
    Memory
    16 GB Hyundai HTM315156CFR8C-PB PC3-12800
    Graphics Card(s)
    nVIDIA GeForce GTX 670M (GF114M)
    Sound Card
    VIA 6.0.10.1600
    Screen Resolution
    1080
    Hard Drives
    Samsung 850 Pro 256, Samsung 850 Pro 1TB
    Internet Speed
    30 down 3 up
    Browser
    Explorer 11
    Antivirus
    NIS and Malwarebytes

Ztruker

Well-Known Member
VIP Member
Guru

My Computer

System One

  • OS
    Windows 10 Pro X64
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Lenovo IdeaCenter K450
    CPU
    Intel Quad Core i7-4770 @ 3.4Ghz
    Motherboard
    Lenovo
    Memory
    16.0GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz
    Graphics Card(s)
    Intel Integrated HD Graphics
    Sound Card
    Realtek HD Audio
    Monitor(s) Displays
    HP h2207
    Screen Resolution
    [email protected]
    Hard Drives
    250GB Samsung EVO SATA-3 SSD;
    2TB Seagate ST2000DM001 SATA-2;
    1.5TB Seagate ST3150041AS SATA
    PSU
    500W
    Keyboard
    Wired USB
    Mouse
    Wired USB
    Internet Speed
    3GB Up, 30GB Down
    Browser
    SeaMonkey
    Antivirus
    Windows Defender; MBAM Pro
    Other Info
    UEFI/GPT
    PLDS DVD-RW DH16AERSH

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top