• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Cannot switch to local account


Muddabir

Member
Member
Posts
22
#1
Windows 8 not allowing me to switch to local account from email account any ideas ?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64bit
    System Manufacturer/Model
    HP DV 6000
    Memory
    GB

Calico

New Member
Power User
Posts
828
#2
Windows 8 not allowing me to switch to local account from email account any ideas ?
What happens when you try to switch accounts?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 x64 Ultimate/Windows 8.1/Linux
    CPU
    FX-8350
    Motherboard
    GA-990XA-UD3
    Memory
    16GB DDR3 Corsair Vengeance
    Graphics Card(s)
    HD7860
    Sound Card
    Xonar Essence STX
    Monitor(s) Displays
    Benq
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    Various
    PSU
    Corsair HX 850W
    Case
    Corsair Obsidian
    Cooling
    Thermalright
    Keyboard
    Logitech
    Mouse
    Logitech
    Internet Speed
    50/50
    Browser
    firefox

Muddabir

Member
Member
Posts
22
#3
Here is what happnes

I am attaching order wise images for error step-1 to error message and also windows files using diagnostic tool.

attached contains ,

1. Eightforum.zip
2. switch-account-error.zip

let me know what to do?
 

Attachments

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64bit
    System Manufacturer/Model
    HP DV 6000
    Memory
    GB

GMan

Banned
Posts
1,851
#4
As of 3/31/2012, there are still crashes from HotSpot Shield. Just mentioning because if you haven't uninstalled it yet, it will continue bsoding the machine. If you did remove it, everything is well since it hasn't crashed since 3/31.

You can use CCleaner to delete the minidumps if you wish. It's the "Memory Dump" option.

As for switching account to local, try a different user name.
 

My Computer

System One

  • OS
    8250 x86 + 7 SP1 x86 + Ubuntu 12.04 LTS x86
    CPU
    P4 3.4 GHz HT
    Motherboard
    MSI-7211
    Memory
    OCZ 2 GB DDR @ 400 MHz
    Graphics Card(s)
    HIS AGP HD 3850 Turbo Ice-Q
    Sound Card
    MOTU Traveler firewire interface
    Monitor(s) Displays
    Acer x223w
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    WD Caviar Black 1 TB Sata II, WD 400 GB Sata I, WD 120 GB Sata I
    PSU
    300W generic
    Case
    Cybertron
    Keyboard
    Logitech Classic Keyboard 200, Dell RT7D20
    Mouse
    Logitech M510
    Internet Speed
    2 MByte/sec Down, 250 KByte/sec Up

Muddabir

Member
Member
Posts
22
#5
I have uninstalled hotspotshiled already :( tried different account as well not working same error message can we cht through PMB ?Gman?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64bit
    System Manufacturer/Model
    HP DV 6000
    Memory
    GB

GMan

Banned
Posts
1,851
#6
I don't really have anything else to say about the local account. I already said the only thing that I thought could have helped at all.
 

My Computer

System One

  • OS
    8250 x86 + 7 SP1 x86 + Ubuntu 12.04 LTS x86
    CPU
    P4 3.4 GHz HT
    Motherboard
    MSI-7211
    Memory
    OCZ 2 GB DDR @ 400 MHz
    Graphics Card(s)
    HIS AGP HD 3850 Turbo Ice-Q
    Sound Card
    MOTU Traveler firewire interface
    Monitor(s) Displays
    Acer x223w
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    WD Caviar Black 1 TB Sata II, WD 400 GB Sata I, WD 120 GB Sata I
    PSU
    300W generic
    Case
    Cybertron
    Keyboard
    Logitech Classic Keyboard 200, Dell RT7D20
    Mouse
    Logitech M510
    Internet Speed
    2 MByte/sec Down, 250 KByte/sec Up

Muddabir

Member
Member
Posts
22
#7
ok GMan here is how I fixed it, I went to control panel and then there in user account section created deleting a new account and set that as admin account then then deleted the other one with hotmail. and kept files
So it is solved to some extend.

From where I can get CCleaner?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64bit
    System Manufacturer/Model
    HP DV 6000
    Memory
    GB

Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,833
#8

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

Muddabir

Member
Member
Posts
22
#9
Any help with finding driver as well

Any help regarding power management ACPI driver-Unknown device as shown in attached image
 

Attachments

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64bit
    System Manufacturer/Model
    HP DV 6000
    Memory
    GB

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)