• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Brink


Brink

Administrator
Administrator
mvp
Posts
23,792
#2
Hello Ettliea, and welcome to Eight Forums.

Please go ahead and post a new thread with as may details about your issue as possible, Myself and others will be happy to help in the forum with it. This way anyone with the same issue may also be helped by the posts in the thread. :)
 

My Computer

System One

  • OS
    64-bit Windows 10
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Custom self built
    CPU
    Intel i7-8700K OC'd to 5 GHz
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus XI Formula Z390
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated Digital Audio (S/PDIF)
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    1TB Samsung 970 EVO Plus M.2,
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    8TB WD MyCloudEX2Ultra NAS
    PSU
    OCZ Series Gold OCZZ1000M 1000W
    Case
    Thermaltake Core P3
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Mouse
    Logitech MX Master
    Internet Speed
    1 Gb/s Download and 35 Mb/s Upload
    Browser
    Internet Explorer 11
    Antivirus
    Malwarebyte Anti-Malware Premium
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Logitech BRIO 4K Pro webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB8200 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL - SURT1000XLI,
    Lumia 1520 phone

strollin

Old Guys Rule!
VIP Member
Pro User
N. Calif

Posts
4,241
#3
Brink, how can I private message you on this forum? I have an issue with Windows 8.1 and I know you're the person that can help me out.
One of the main purposes of a forum is to share information so it's not beneficial to the forum when someone requests private help. Someone may come along with the same problem you are experiencing and, based on reading your thread, find the information they need to fix the issue.
 

My Computer

System One

  • OS
    W10 Pro (desktop), W10 (laptop), W10 Pro (tablet), W10 (laptop)
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model
    Home built i7-8700K, Toshiba Satellite S55-A Laptop, MS Surface Pro 3, Dell Inspiron 15 5000
    CPU
    3.7Ghz Core i7-8700K, 2.4Ghz Core i7-3630QM, 1.9Ghz Core i5 4300U, 2.8Ghz Core i5 6200U
    Motherboard
    ASUS TUF Z370-Pro Gaming, Toshiba, MS, Dell
    Memory
    16G, 12G, 4G, 8G
    Graphics Card(s)
    Nvidia GTX 1050, Intel HD Graphics 4000
    Sound Card
    ATI High Definition Audio (Built-in to mobo)
    Monitor(s) Displays
    Dell S2817Q 28", 15.6"
    Screen Resolution
    3840x2160, 1366x768 (laptop)
    Hard Drives
    500GB ssd boot drive with 2 & 10TB Data on Desktop, 512GB ssd for laptop, 128GB SSD tablet, 500GB ssd laptop
    PSU
    Corsair CX 750M
    Case
    Antec 100
    Cooling
    Coolermaster CM 212+
    Keyboard
    IBM Model M - used continuously since 1986
    Mouse
    Microsoft IntelliMouse
    Internet Speed
    120Mbps/6Mbps down/up
    Browser
    FireFox
    Antivirus
    MSE on desktop, Defender on laptop
    Other Info
    Retired after working in the tech industry for 41 years. First 10 years as a Technician, the rest as a programmer/software engineer. After 1 year of retirement, I was bored so went back to work as a Robotic Process Automation Consultant.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)