• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved BenQ G922HD PC startup just black then auto turns off


noelian13

Member
Member
Posts
55
#1
System Specs Intel i5 2400 3.10 Ghz8Gb of Ram1TB SATA HDDAMD Radeon HD 6670motherboard Z77M-D3H rev 1.0Windows 8 Pro X64 Problem: for the past few weeks this problem begun and i dont know how but it just happenedfirst i was wondering why so i checked event viewer and logs involving the monitor/display but no problems were foundthe symptoms were that when i power on the main UPS/Power supply i turn on the monitor... it turns on ... but shows only black screen/grey one(the lcd's are powered) then it turns off... i'm not sure if its from any of the wires for i've made it tight that its not loose also there was no message from the screen such as "No Signal" it just turns off... then ... i turn on the CPU still same issue, i need to turn on off on off the whole monitor to get it working .... like 10-15 mins ? please help :( my cpu/win 8 configuration for power auto off monitor etc are turned off/disabled in bios config all are in default Thank You Very Much !! :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Build 9600
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Toshiba,Acer(2 notebooks)Asus G1S
    CPU
    Intel i5 2400 @3.1 ghz/i3 4th gen
    Motherboard
    GA-Z77M-D3H
    Memory
    8GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire, AMD Radeon HD 6570
    Screen Resolution
    1360x760
    Internet Speed
    40mbps

dylanwerre

Member
Member
belgium

Posts
46
#2
do you get the BIOS splash screen?
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8 x64 pro
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    hp
    CPU
    AMd 5800k
    Motherboard
    msi
    Memory
    8gig 1600MHz
    Graphics Card(s)
    amd radeon hd 8470
    Monitor(s) Displays
    2* aoc 27 inch full hd
    Screen Resolution
    HD(720p)
    Hard Drives
    1tb wd caviar blue
    Keyboard
    razer blackwidow ultimate 2013
    Mouse
    razer naga molten edition
    Internet Speed
    fibernet 120Mb/s
    Browser
    chrome ofcourse

noelian13

Member
Member
Posts
55
#3
Nope, the CPU is fine.. its booting fine..,
steps i've taken

First Powered on my UPS
CPU still off
Turned on monitor
monitor powers on->still color black->auto shuts off after how many seconds

Unplugged monitor->removed the plug to an empty socket
result: still the same

annoyed of it and still the solution as of now for my monitor
->turn it on off on off repeatedly until it works
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Build 9600
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Toshiba,Acer(2 notebooks)Asus G1S
    CPU
    Intel i5 2400 @3.1 ghz/i3 4th gen
    Motherboard
    GA-Z77M-D3H
    Memory
    8GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire, AMD Radeon HD 6570
    Screen Resolution
    1360x760
    Internet Speed
    40mbps

dylanwerre

Member
Member
belgium

Posts
46
#4
i think you should try it on an other monitor , maybe something is wrong with yous
 

My Computer

System One

  • OS
    windows 8 x64 pro
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    hp
    CPU
    AMd 5800k
    Motherboard
    msi
    Memory
    8gig 1600MHz
    Graphics Card(s)
    amd radeon hd 8470
    Monitor(s) Displays
    2* aoc 27 inch full hd
    Screen Resolution
    HD(720p)
    Hard Drives
    1tb wd caviar blue
    Keyboard
    razer blackwidow ultimate 2013
    Mouse
    razer naga molten edition
    Internet Speed
    fibernet 120Mb/s
    Browser
    chrome ofcourse

noelian13

Member
Member
Posts
55
#5
well... last night i got the idea to try my old tube monitor and it worked... so i guess its the LCD then
anyway thank you for replying to my thread :)
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8.1 Build 9600
    Computer type
    PC/Desktop
    System Manufacturer/Model Number
    Toshiba,Acer(2 notebooks)Asus G1S
    CPU
    Intel i5 2400 @3.1 ghz/i3 4th gen
    Motherboard
    GA-Z77M-D3H
    Memory
    8GB
    Graphics Card(s)
    Sapphire, AMD Radeon HD 6570
    Screen Resolution
    1360x760
    Internet Speed
    40mbps