• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved AMD Radeon HD 6700M Exclamation Point in Device Manager...


Papaniz

New Member
Canada

Posts
8
#1
Hello,

I just recently upgraded from Windows 7 64-bit to Windows 8 64-bit, and everything is running smoothly, except my AMD Radeon HD 6700M graphics card is having some trouble. It shows up in the device manager, but has an exclamation point by it. Whenever I run games, it always uses the Intel HD graphics. I have Catalyst Control Centre, but there are no options for my graphics card. I changed the graphics dual option to "Fixed" in BIOS. I've tried uninstalling, and reinstalling, and still no luck. The latest CCC I got was from the HP Rep. I chatted with. It didn't show an exclamation point before I rebooted so I assumed everything was fixed. Whenever I try downloading from the AMD website, I get incompatible software even though I am in the right category, so the sticky threads above I've had no luck with yet. Any ideas? Thanks for the help!


Laptop: HP Pavilion dv7-6193ca Entertainment Notebook PC



 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64-Bit
    System Manufacturer/Model Number
    HP Pavilion dv7-6193ca Entertainment Notebook PC
    Memory
    8Gb DDR3
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD 6700M

HBHB

New Member
Member
Posts
153
#2
running an HD 6370M here, and all is ok with the latest 13.1 and FYI all was ok with 12.1 too . So use amd uninstall utility , and it will ask you to reboot.
Then reinstall 13.1 the latest. If any prob , let us know. You should be good.
 

My Computer

System One

  • OS
    Win8.1 64 bits Ent- Pro
    System Manufacturer/Model Number
    Asus
    Graphics Card(s)
    Intel 3000-Radeo hd 6370- Nvidia Ge540

Papaniz

New Member
Canada

Posts
8
#3
Hi, I did as you said. I uninstalled using the uninstall utility, rebooted, and tried to install the Catalyst Software Suite 13.1, it tells me successfully installed, but I still don't have Catalyst Control Centre, and no display drivers were downloaded. I downloaded this one here: AMD Catalyst don't know if it's the right one. Only one I can find after taken to download link from the top sticky thread. Thanks.


EDIT: I downloaded and installed the Leshcat driver version of 13.1, and it works. I have Catalyst Control Centre, exclamation point gone, and games are now using the AMD card. Just wondering though, what is the difference between the two from AMD and Leshcat? Because Leshcat seemed to have worked for me.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64-Bit
    System Manufacturer/Model Number
    HP Pavilion dv7-6193ca Entertainment Notebook PC
    Memory
    8Gb DDR3
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD 6700M

HBHB

New Member
Member
Posts
153
#4
Takes two tries sometimes. I had a slight prob installing 12.1, however after reinstalling twice ccc was ok, so could be a prob with amd package, which wont be a surprise as they messed up the release of 13.1 where they mixed audio drivers between 86 and 64 packages. Lots of people that installed 13.1 right after release face audio driver install failure, I did as well and had to fuss with install couple times...anyway glad all ok with your graphic card.
 
Last edited:

My Computer

System One

  • OS
    Win8.1 64 bits Ent- Pro
    System Manufacturer/Model Number
    Asus
    Graphics Card(s)
    Intel 3000-Radeo hd 6370- Nvidia Ge540

Papaniz

New Member
Canada

Posts
8
#5
Thank you for your help.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 8 64-Bit
    System Manufacturer/Model Number
    HP Pavilion dv7-6193ca Entertainment Notebook PC
    Memory
    8Gb DDR3
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon HD 6700M

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)