• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Acer Launch Manager Stopped Working - Images Gone


Casey Stellar

New Member
Member
Posts
83
#1
Hello friends.

This is the first time this has ever happened so, I'm quite stomped. Today, my Launch Manger stopped working. In the past, an uninstall and reinstall of the product fixed the issue when it rarely occurred (only times in the past 8 years) Today, however, I've ran the full gambit of assault on uninstalling and registry clearing. I used Revo Unistaller Pro to uninstall Launch Manager and used CCleaner to clear old registry strings and and still nothing! Each time I attempt to reinstall the program, it still doesn't work.

The OSDRC and OSDRC2 folders that normally house these image files:


OSDRC Install.png


are now completely empty:


OSDRC.png

OSDRC2.png


I've tried simply copying and pasting the files over to no avail. There's something in the coding that's not calling the proper files to be used and I have not a clue on where the hiccup is. The [Fn] function key combos still work. The process just isn't using the visual image files as indicators.

Launch Manager is listed as a start-up item in CCleaner but, it does not point to a file that's supposed to be starting..


CCleaner.png


Task Manager does not list Launch Manager as a start-up item at all.


Task Manager.png


I checked to make certain Normal Startup was selected in msconfig and it was and that didn't help. Now I am completely lost.

Acer Aspire E1-571-6442
Windows 8.1 x64-bit
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 64-bit

Casey Stellar

New Member
Member
Posts
83
#2
Bump,

I'm beginning to suspect it's because I'm using Windows 8.1 & not Windows 7. I'm gonna test it in a VM soon. Any input would be truly appreciated.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 64-bit

brummyfan

Well-Known Member
VIP Member
Guru
Birmingham

Posts
1,487
#3

My Computer

System One

  • OS
    Win 8.1
    Computer type
    Laptop
    System Manufacturer/Model
    Acer Aspire E1-571
    CPU
    i5-3230m
    Motherboard
    Acer Type-2
    Memory
    8GB DDR3 1333MHz
    Graphics Card(s)
    Intel HD 4000
    Sound Card
    High Definiton Audio Device
    Monitor(s) Displays
    Generic
    Screen Resolution
    1366x768
    Hard Drives
    Samsung 850 Pro 256GB
    PSU
    Generic
    Keyboard
    QWERTY
    Mouse
    ELANTECH Touchpad
    Internet Speed
    12.68Mbps
    Browser
    IE11
    Antivirus
    Windows Defender

Casey Stellar

New Member
Member
Posts
83
#4
I got v5.1.2 for W7 from another laptop model working for everything but, brightness. Are your brightness icons working? Do you have the same the laptop model as me? Which model did you choose? I'm going to try W8 for different models later today. Thanks for the reply.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 7 64-bit

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)