Windows 8 and 8.1 Forums

is it just me or what

  1. #1


    Posts : 2,627
    win8.1.1 enterprise

    is it just me or what


    iam having a problem on this forum ,when I edit a post and then click save it never does ,just sits there and I have to close the window or refresh and the changes are not made ,so I do it again and it works ,weird ,it happens a lot the past week or so

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Canada
    Posts : 1,950
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit


    I have a same problem for a couple of weeks now and even at times the refresh would only show a half or three quarters of the screen. I have to close the browser and start again. It's as if the cache is not empting.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 2,627
    win8.1.1 enterprise


    yeah, the last 2 I just did worked ,but yes I have to restart browser sometimes also
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Kerkrade, Limburg, Nethrlands
    Posts : 24
    Windows 8.1 (355 + Auto-Update)


    My experience:
    If am the poster of the thread, no problem.
    If I "reply" i had the problem. I tought it was a 'police' of the site.
      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    Same with me here with editing a post. Doesn't matter what device I'm using also.
      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    Posts : 2,627
    win8.1.1 enterprise


    glad I asked because I was going nuts, it just happened ,on another thread I tried to edit ,,you get no spinning circle of nothing ,I refreshed the browser and did the edit again and it worked .
    I thought I was being punished for being stupid ,needing to edit my answers all the time ,lol
      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    Canada
    Posts : 1,950
    windows 8.1 Update 1 Pro 64bit


    I thought I was being punished for being stupid ,needing to edit my answers all the time
    No just a member of the club, perhaps another Update snafu
      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    Lol! Yes, one needs to refresh the page for it to work. Another thing is that sometimes I can't copy until I refresh also.
      My System SpecsSystem Spec

  9. #9


    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 6,490
    Windows 10 Education 64 Bit


    I'm having the same issue. If I post and then try to edit that post nothing happens when I click save. I have to refresh the page with F5 for it to work.
      My System SpecsSystem Spec

  10. #10


    It just happened to me over at 9F as well.
      My System SpecsSystem Spec

Page 1 of 5 123 ... LastLast
is it just me or what
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook