Windows 8 and 8.1 Forums


Flash Update Killed My Youtube Audio on 2 Different PCs

  1. #21


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    Hi topguncp,

    Sorry I didn't equate your suggestion to do a mute check with a need to move the slider to actually remove the mute. I guess that is because I have minimal exposure to YouTube in general so I apologize for not understanding how to implement your recommendation. Anyway, you are always a big help whenever you make a post, and most times I understand exactly what your recommendations are; however, this time I was on the OP end, and instead of asking "well how do I do that?", it just breezed over my head, and I miised the boat on that one! Thanks again.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #22


    Posts : 376
    W8.1, W7


    Good you got the sound back. Baffled me as well in the beginning. We're not alone, found this > Adobe Community: no YouTube Flash sound (exc Chrome), other flash sites ok
    Seemingly it's a Youtube problem, not flash itself.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #23


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    Quote Originally Posted by 4wd View Post
    Good you got the sound back. Baffled me as well in the beginning. We're not alone, found this > Adobe Community: no YouTube Flash sound (exc Chrome), other flash sites ok
    Seemingly it's a Youtube problem, not flash itself.
    Hi 4wd,

    Yes, as a non-frequent visitor to YouTube, it certainly baffled me. In fact, it could have been there for a bit and I never even noticed that issue until I went to watch a video yesterday. Thanks again to you and topguncp for keeping me straight on the issue.

    Oh well, I've actually only been an active member in this forum for 14 days, and the rest of Septemeber, I was on vacation. It seems like a great place to help a few (if one can) and get some help when one needs it so I'll stick around a bit. Thanks again. my2cents
      My System SpecsSystem Spec

  4. #24


    Texas
    Posts : 1,022
    Windows 8.1


    Well, well, well . . .

    I'm running Firefox 24 as my main browser and the latest Flash 11.8.800.168 and I didn't have sound for You Tube either. But, thanks to you, I didn't have to jump through all the hoops you did. I just turned up the sound.

    Not that I visit You Tube all that much . . . only when I'm taken there by a link a friend may post.

    It's dose dang itty bitty thangs that'll gitcha ever time!
      My System SpecsSystem Spec

  5. #25


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    Quote Originally Posted by Wynona View Post
    Well, well, well . . .

    I'm running Firefox 24 as my main browser and the latest Flash 11.8.800.168 and I didn't have sound for You Tube either. But, thanks to you, I didn't have to jump through all the hoops you did. I just turned up the sound.

    Not that I visit You Tube all that much . . . only when I'm taken there by a link a friend may post.

    It's dose dang itty bitty thangs that'll gitcha ever time!
    Thanks to my stupidity and the help of 4wd and topguncp for saving me from same.
      My System SpecsSystem Spec

  6. #26


    Posts : 376
    W8.1, W7


    Update, working fine here now, seems YT and\or Adobe fixed it.
      My System SpecsSystem Spec

  7. #27


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    Quote Originally Posted by 4wd View Post
    Update, working fine here now, seems YT and\or Adobe fixed it.
    OOH... Let me test.... 1...2....3.... YEP, it works for me too now. Thanks for that FYI friend!

    Cheers,

    my2cents
      My System SpecsSystem Spec

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Flash Update Killed My Youtube Audio on 2 Different PCs
Related Threads
Hi, I have this Asus UX302la Ultrabook and I get various blue screens. They happen when playing games (Hearthstone, Octodad, Civ5) or watching Youtube videos. They are random, but almost guaranteed to happen the those situations. Most of the BSODs have ntoskrnl.exe involved. The error...
When I watch YouTube videos, or videos/music in MPC my system audio stutter when multitasking this also happens during watching a video but its a very short stutter and the whole immersion gets lost away............ I noticed this all started to happen after i brought my GPU back to...
Hi geeks. For sometime now, can't say exactly when it started, all Flash videos have a strange startup delay. Videos buffer fast, no complaints, audio starts immediately but the video hangs there up to 7 - 8 seconds showing the first frame and then after this delay, jumps forward to catch the...
Ever since this new update with 8.1 I can't install any new apps.. I first noticed when my Mail app stopped working and froze my computer. So I uninstalled the app and when I tried to install it back I get the screenshot below.. So I tried Yahoo Mail, some games, some other apps.. Nothing will...
When using Flash Player within IE10 in 8, audio and video synch is fine at standard small screen, but when I go to full screen they do not synch. The video is behind timing with the audio. It looks as though the video skips now and then trying to catch up with the audio. I dual boot with 7 and do...
Issue: Youtube/Flash 1080p Windowed has slow video playback in Firefox/Waterfox & Opera, but in fullscreen it runs absolutely smooth. However on IE and Chrome a 1080p video runs just fine windowed. Help.
MS update killed my machine. in Windows Updates & Activation
I just a few hours ago updated my Samsung R530 and it would not work again. I tried first to System Restore that did not work. Then I tried system image recovery, that did not work. Now trying windows eight fresh install that hasn't worked either. What can I do? The synaptics don't work neither...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook