Windows 8 and 8.1 Forums

What is this about?

  1. #1

    What is this about?


    Click image for larger version

    How do I find the device in question? I have already installed the drivers of everything.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    Did you click the install button ?

    Maybe look in Device Manager.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    No, I didn't click install yet. There is nothing shown in the Device Manager.
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Solved. I found it in the Device Manager. My drivers are the newest. I wonder why I got this forced update.

    Not solved. I still see this same thing. That was a different issue that I had mentioned as solved.
      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    Quote Originally Posted by androidappme View Post
    No, I didn't click install yet. There is nothing shown in the Device Manager.
    Devices & printers:

    Click image for larger version
    You can check to see if all your devices are working properly.
      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    Thanks for your reply. I already clicked installed. Now how do I find out what was it for?
      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    Welcome to EightForums, androidappme.

    I get this for my MS Arc mouse, ethernet card, and modem. If no yellow flags in Device Manager then all's well.

    Can you see it in a log via system events perhaps?
      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    Quote Originally Posted by androidappme View Post
    Solved. I found it in the Device Manager. My drivers are the newest. I wonder why I got this forced update.

    Not solved. I still see this same thing. That was a different issue that I had mentioned as solved.
    Do you still see the same message since you clicked install ?

    I don't know how you would find the device.
    It's a shame Microsoft makes simple things hard.
      My System SpecsSystem Spec

  9. #9


    Quote Originally Posted by HippsieGypsie View Post
    Welcome to EightForums, androidappme. I get this for my MS Arc mouse, ethernet card, and modem. If no yellow flags in Device Manager then all's well. Can you see it in a log via system events perhaps?
    Can't find any logs about it as well
      My System SpecsSystem Spec

  10. #10


    Quote Originally Posted by medab1 View Post
    Quote Originally Posted by androidappme View Post
    Solved. I found it in the Device Manager. My drivers are the newest. I wonder why I got this forced update. Not solved. I still see this same thing. That was a different issue that I had mentioned as solved.
    Do you still see the same message since you clicked install ? I don't know how you would find the device. It's a shame Microsoft makes simple things hard.
    Well said, Its a shame. No, I don't see the same message after I clicked install. But I don't know what it was for.
      My System SpecsSystem Spec

Page 1 of 2 12 LastLast
What is this about?
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook