I currently have a laptop that has a silverlight based program that connects fine when using a different wifi connection but will not connect through my home wifi/cabled connection. Internet seems to be running ok.
The laptop was recently repaired for a malware problem so I'm wondering if I missed something.
I have cycled both router and modem
Uninstalled/reinstalled silverlight
Reset browsers to default
Firewall off/on
Checked settings on router and modem.
I'm stumped.
-----
IPconfig info

Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.


C:\Windows\system32>ipconfig /all


Windows IP Configuration


Host Name . . . . . . . . . . . . : Sandi
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No


Wireless LAN adapter Local Area Connection* 12:


Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 16-4B-F5-12-B3-BF
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes


Ethernet adapter Ethernet:


Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
Physical Address. . . . . . . . . : B8-88-E3-5D-6C-B7
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::f6:173:d6ea:e921%13(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, February 10, 2015 7:50:51 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Wednesday, February 11, 2015 11:33:39 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 282857121
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-17-EF-61-25-B8-88-E3-5D-6C-B7


DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled


Wireless LAN adapter Wi-Fi:


Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Qualcomm Atheros AR5BWB222 Wireless Netwo
rk Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 84-4B-F5-12-B3-BF
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes


Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:


Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:5ef5:79fd:20cd:2857:3f57:fefa(Pref
erred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::20cd:2857:3f57:fefa%18(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled


Tunnel adapter isatap.{79EB350A-0FAF-4115-ADF2-E5870E7BA02B}:


Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #5
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes


C:\Windows\system32>

Any help is appreciated.