Windows 8 and 8.1 Forums


The modem or other connecting device has reported an error

  1. #1


    Posts : 24
    WINDOWS

    The modem or other connecting device has reported an error


    Hi,I'm using W8.1 for couple days and I connect to the internet using a pppoe connection,at first dial ALWAYS GOT THIS ERROR : "The modem or other connecting device has reported an error"
    AT SECOND always works.
    I've searched a solution,but no luck...
    thanks for any help!
    Click image for larger version

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    The following link is what I find for this error. Windows 7 or 8, the solutions seems to be the same.

    Solve: Error 651 with PPPoE connections in Windows 7 [FIX]
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 24
    WINDOWS


    Thanks for your answer,I don't have/own a modem,just a internet cable and user+password for internet connection,so I can't configure nothing to the modem
    also I have a second OS in this computer(XP SP3),no problem there,tested with W7,also work fine.
    problem is only on W8

    thanks!
    Quote Originally Posted by chev65 View Post
    The following link is what I find for this error. Windows 7 or 8, the solutions seems to be the same.

    Solve: Error 651 with PPPoE connections in Windows 7 [FIX]
      My System SpecsSystem Spec

The modem or other connecting device has reported an error
Related Threads
No bootable device error in Drivers & Hardware
So I recently bought a Kingston 120gb V300 SSD and I've been having some problems. I wanted to put the OS on it so I used AOMEI to clone everything from my 500gb hard drive (I only had about 100gb of data on it) and it seemed to go through the whole process just fine. It started up from the hard...
Device Manager error question in Installation & Setup
Hi everyone, Ive just done a clean installation of Windows 8. I checked device manager straight away. There was a listing under Other Devices with an exclamation mark listed only as "Media". Ive never seen that before so I havent a clue what it referred to. When I clicked on its properties it...
Hi there, I have got a error, sometimes it happens when I connect to the internet, sometimes when I have been browsing. It does not occur when i am not connected to the internet. Steps I Have Tried Safe Mode With Networking (Still get a BSOD) Updating All Drivers Tried to verify the...
I/o device error in Drivers & Hardware
Hi everybody hope somebody out there can help me please. I have been experiencing problems trying to back up to external hard drive this week and keep getting an I/O Error with various error messages including 0x8007045D My Hard Drive is "G" and I can see it through my computer no problem and I...
modem error in Network & Sharing
I honestly don't know if this is a driver problem or not but I can find nowhere else to post this. Have a USB modem - latest driver. CID-capable. Problem is, CID info displays rarely - 1-2 calls a week. For all other calls, all I get is 'unknown name, unknown number.' My landline shows CID...
Solved I/O device error in Drivers & Hardware
I'm probably in the wrong category here, but wasn't sure where to go. I have a Moultrie Game camera that has an internal memory which I am trying to access. I plugged it into the USB port and a removable disc(f) came up but won't open. I get a message that says I/O device error. What should I...
Under display drivers in my device manager, I have two things listed. AMD Radeon 6600M and 6700M Series, and Intel(R) HD Graphics 3000. The AMD Radeon is the one showing the error code 43. I've scanned for driver updates, it says the driver is up to date. I've tried using AMD's driver updater...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook