• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Recent content by telboy

  1. T

    Solved bootmgr missing

    Hi, i recently did an update on Directory Opus which I use in place of file explorer, only to get 'Missing Bootmgr' on reboot. I tried every option i could see on win8 forums, but to no avail. Alt+Ctl+Del did nothing - leaving the machine stuck on the A+C+D+ page. I could not get into bios to...
  2. T

    Different download speeds on two machines side by side

    Der Snoober thanks for your reply. I did wonder about that but thought it wouldn't account for such a drop. As it is difficult for me to get the laptop near the router to use a cable, without a lot of work, I am going to give it a week or two. My reason is that I have been thinking about...
  3. T

    Different download speeds on two machines side by side

    I have a 60mb fibre broadband – on my old laptop (Win 8.1)with no external antenna, only what is built into the machine – I am getting over 62mb on several tests. My desktop – fourcore intel i5, 8mb ram on Win8 has no antenna either so I have an Alfa (AWUS036NH) with a 6db gain aerial attached...
  4. T

    Problm with first name display in Outlook (Office 2010)

    Hi, I am running two computers - desktop with Win 8 - laptop with Win 8.1. both have new installs of MS Office 2010. laptop runs everything OK, exported all my mail/contacts etc from laptop to my desktop and have checked them (contacts etc) and all identical and correct. When i send a test mail...
  5. T

    Solved System Recovery not working

    Update to my problem - now solved!!:D (I did not have to go away as I mentioned in my past post) but I have now solved the problem - you were right steveb - even though I closed down my Bitdefender AV it must have left something running because I have just uninstalled it (and incidentally...
  6. T

    Solved System Recovery not working

    Thanks steveb - I have not tried to uninstall my av progs and I did wonder if they left something behind as you mentioned. Incidentally, you are right I am talking about 'restore' and not the system wiping restore point - which having checked that out is called 'system refresh' which is what I...
  7. T

    Solved System Recovery not working

    Thanks for your reply medab1. Yes I am aware of having to reinstall, but my problem is that I cannot acturally get a restore to work by using a system made or user made restore point. They always fail with the result as in my original thread. For instance, I use them if I want to install a...
  8. T

    Solved System Recovery not working

    I have attempted to do a system recover using both system set recovery points and one that I made, and all have failed. I get a message that says the problem may be with my antivirus program. I have Bitdefender Total Security 2013 - I have shut that down and turned off win 8 firewall and shut...
  9. T

    Solved MS Office Outlook 2007 - Receive OK but unable to send

    I have been using Outlook 2007 for many years (Outlook 2003 before that) and have never had any problems. I have updated to Win8 on my desktop about a month ago and the day before yesterday I found that I was unable to send any mail but my receive was OK. This also happened at the same time on...