Windows 8 and 8.1 Forums


usb broadband"device not found"

  1. #1


    Posts : 20
    Windows 8 CP+ Ubuntu 12.04 x86

    usb broadband"device not found"


    my zte mf190 usb stick cannot connected it states that "device not found" anyone can help me......

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Posts : 1,851
    8250 x86 + 7 SP1 x86 + Ubuntu 12.04 LTS x86


    Quote Originally Posted by alpha001 View Post
    my zte mf190 usb stick cannot connected it states that "device not found" anyone can help me......
    Funny, was just on their site today for the first time ever looking at something for someone else.

    Welcome and enjoy:

    ZTE New Zealand > Downloads > MF190
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 20
    Windows 8 CP+ Ubuntu 12.04 x86


    thanks i will try it..
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Posts : 20
    Windows 8 CP+ Ubuntu 12.04 x86


    I just simply update driver and problem solved..
    my mistake...lolz
      My System SpecsSystem Spec

usb broadband"device not found"
Related Threads
I have to PC's that belong to the same homegroup. When I go to explorer, there is a delay before the other PC shows up and yet another delay when I select to browse that PC. If I close and go back I'll often get this error code and then there are time when I get the code on the first try. These PCs...
Win 8.1 search for "restore point" gives no results found. It used to take me to where I could create a restore point.
Spouse showed me her Dell running Win 8.1, said that Chrome was closing itself. Tried to find security program for scan, learned that it is Windows Defender (I use Win 7 on mine, running MSE). But in the task list, I found a process called "crome.exe" running at 76% CPU!!!!! (yes, the spelling...
Hi I reinstalled windows 8.1 on my Samsung NP530U3C-A10EE. And now the problem this that I can't boot it without usb stick that contains windows installation files. I can boot up windows and remove the usb stick evertything is working perfectly, but if I try to boot up win without usb, it gives...
I have a Dell XPS 420 and I've just bought an SSD for it. Every time I boot the machine I see "Operating system wasn't found" now, despite having booted into Windows successfully just before. The only change I made was connecting a standard SATA 2TB drive - which it boots into fine - but now...
Hi, On a fresh clean Windows 8 image, my software driver (signed) installs fine and shows up properly in the Device Manager. However once i uninstall it , subsequent reinstalls show up as 'Unknown Device' in the Device Manager. From the device details, I find that it refers to /looks for the...
Everything was wiped. Os, hd etc. I go to install and it says , "a dvd driver on your pc needs is missing" it had been burned correctly, sata ports have been rearanged from slave master etc. Ide is accurate
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook