Hi, as the title says i've had a this monitor for quite some time as the primary monitor, i recently got my 144hz asus monitor and it has been flashing on and off irregulary since then...
In my room i have a HDMI network, 2 from boxes to tv via a digital HDMI hub to the tv, i run one HDMI from my computer to a hub where the signal can be set to go either to the monitor or to the TV digital HDMI hub, ALL, i repeat ALL connections are working flawlessly, i ran the monitor on the same HDMI network when it was primary, (Total cable lenght about 5M)

I have NO idea what's wrong, the GPU is working flawlessly, the other 2 monitors are problem free and the flashing benq monitor is working fine when it's not flashing..

AS i said, the flashing is not consistant, it's only black for like 1 second, it rearly flashes when im not having anything on the monitor and when i do use the monitor it flashes more frequently, when it really hates me it flashes every second...

Note however that the flashing is more random than not.. even though it seems to flash more often when im using it thats not always true..

I have also already had 3 monitors on this setup but it was another monitor.. But i use the exact same ports (Exept for the changed DVI-D cable (Single-Link changed to Dual-Link)

Edit: (Optional) i also have a problem where 2 of my monitors are really REALLY "laggy" (Like they are capped to 30Hz) but the primary is fine (144Hz), when i change primary monitor setting in windows, that monitor instantly gets smooth while the 144Hz monitor gets REALLY laggy...