Windows 8 and 8.1 Forums


Blackscreen, no boot options, no windows logo.

  1. #41


    Could you uninstall current driver with DriverFusion under safe mode and perform a clean installation after reboot?

      My System SpecsSystem Spec

  2. #42


    I decided to install windows on my new hdd 320 gb, and i get this error
    File /Windows/system32/winload.exe
    status 0xc000000e

    that's after fresh install.... what is going on?!!?
      My System SpecsSystem Spec

  3. #43


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    Do you have restore points made ?
      My System SpecsSystem Spec

  4. #44


    can't restore with the old hard drive, it says I don't have any. I already did a refresh and still can't boot.
    Now that I installed win on another hdd I get that error
      My System SpecsSystem Spec

  5. #45


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    I just asked because if one has a cmd prompt or can pull up taskmanager one can type in rstrui.exe to pull up system restore.
    & of course have restore points...
      My System SpecsSystem Spec

  6. #46


    I know, i've tried everything
      My System SpecsSystem Spec

  7. #47


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    Quote Originally Posted by geop0p3 View Post
    I know, i've tried everything
    You may have to bite the bullet & reinstall your OS to factory settings & start over.

    I did that last year.
    It was tedious.

    Now I use Macrium Reflect Standard edition to image my system.
    No more reinstalling anything.
    Just the image I have on a 32 GB usb drive.
      My System SpecsSystem Spec

  8. #48


    The funny thing, I already clean install the os to another hdd... I get an error
    File /Windows/system32/winload.exe
    status 0xc000000e
      My System SpecsSystem Spec

  9. #49


    Harrisonburg, Va.
    Posts : 10,488
    Windows 8.1.1 Pro with Media Center


    Quote Originally Posted by geop0p3 View Post
    The funny thing, I already clean install the os to another hdd... I get an error
    File /Windows/system32/winload.exe
    status 0xc000000e
    Maybe this link will help---

    https://neosmart.net/wiki/winload-exe-missing-corrupt/
      My System SpecsSystem Spec

  10. #50


    already did everything except for using their software
      My System SpecsSystem Spec

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Blackscreen, no boot options, no windows logo.
Related Threads
Hi there, I bought this notebook with Windows 8 preinstalled. Recently there's something bad happen to my notebook and I had to wipe all the partition and hard disk. So I downloaded Windows 8.1 ISO and make it bootable with Yumi Installer. But I cannot get default manufacturer logo on boot...
Hi, I'm using Acer Aspire V5-573PG. Yesterday my laptop was until at night when I was editing some text file, it suddenly hang, (Not exactly because edit text file cause this error, just to clarify what I was doing) fine, then I was frustrated, so I shutdown my laptop and went to sleep. But today...
Helllo, I am having a pc with a dual boot.I have both windows 8.1 and xp.They worked fine.But from yesterday windows 8.1 wont boot.I thought it was black screen of death but no cursor is showing and even the logo is not showing up.When i click on windows 8.1 its jst showing a black screen.No logo...
When booting, my windows 8.1 is slow to do load. After windows logo, it goes to a black screen for around 10 secs, then it finally logs into the Start menu. I know this is not normal becasue I have seen the system boot faster in the past, but I don't know why its doing it now. I have done a...
Hello, I recently installed drivers for my tascam us-144 on laptop running Windows 8.1. It worked for a while but sometimes the screen freezes and I have to do a hard reset. It would boot back on, but it would still randomly freeze and I would have to do another hard reset. Just last night,...
Stuck on Windows Logo on first boot in Installation & Setup
I recently installed windows 8 pro with a temporary machine using sysprep and audit mode. I have since move it into the intended machine but it stays stuck on the windows logo (without loading animation). I tried automatic repair but windows tell me it can't do that, and a system refresh also...
Brand new Dell XPS 13 Ultrabook with Windows 8. 256 SSD, 8 gigs of memory, i5-3317, non touch screen. Working fine for 2 months and now will not boot after Dell logo. Have been on tech support three times still not solved. They sent a USB recovery drive and does not boot. They sent an optical...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook