Windows 8 and 8.1 Forums


Cannot access pics to post

  1. #21


    @ Dave

    As you may know I'm a Windows "purist". Not partial to 3rd party browsers, but that's me. I will perform your testing methods. Thanks for posting.

    @ Edwin

    Good find and work a round. I'll try Dave's method first. If by chance that doesn't work I'll try yours. Thanks for posting that.

    @ David Bailey

    Thanks for testing and posting.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #22


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    @Edwin,

    Did you find a work-around (other than using FF)? I saw where you first posted this:

    The 12.0.0.70 update seemed to fix it for me.
    But then you later stated it is still not working? Please clarify if you have found a work-around that fixies this issue because it may be necessary to put this one to bed.

    Thanks,

    my2cents
      My System SpecsSystem Spec

  3. #23


    Posts : 1,720
    Windows 8.1 Pro


    @ my2cents :
    Still investigating, I will edit THIS post shortly......

    Edit: still baffled, I'll post when a miracle happens!
    Last edited by Edwin; 21 Feb 2014 at 12:30.
      My System SpecsSystem Spec

  4. #24


    Ok. I disabled all the addons and rebooted with no positive results. However, I went to post in that thread and was able to download pics via Edwin's "Go advanced" option. Worked like a charm.

    I enabled all my extensions again.

    Dave, I do have the Shockwave Flash Object extension installed if that's what you were getting at.

    Click image for larger version

    LOL + 1/2!! I had to go into advanced mode to post that pic just now whereas I didn't have to in all my prior posts here.
      My System SpecsSystem Spec

  5. #25


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    Ok, thanks for testing. It sounds like Edwin's workaround (which I missed) might have to do for now.

    Kudos to Edwin for his find!
      My System SpecsSystem Spec

  6. #26


    Posts : 2,191
    Windows 8.1


    I had to go into advanced mode to post that pic just now whereas I didn't have to in all my prior posts here.
    One more way-off base thought. Have you totally cleared your IE cache? Mine is set to clear all on exit:

    Click image for larger version

    It seems odd that your original issue has now manifested itself.
      My System SpecsSystem Spec

  7. #27


    No, I don't have mine set to clear. I just did. Let me try to post a pick.....

    Click image for larger version

    You're the gold cup winner, Dave! That was it! Clear the cache! 1,000 Inet points sent to you!

    I'd rep you, but I have to spread some. Thank you much! You made my day!
      My System SpecsSystem Spec

  8. #28


    Posts : 1,720
    Windows 8.1 Pro


    I've got mine set to clear on exit too!
    This is strange, (right click at the 'big red arrow')
    Same as 'Go Advanced' I guess; also does this if I right click anywhere on the page and click refresh!?!?!?
    Check it out:

    insert image 2 - Edwin000's library



      My System SpecsSystem Spec

  9. #29


    Quote Originally Posted by Edwin View Post
    I've got mine set to clear on exit too!
    This is strange, (right click at the 'big red arrow')
    Same as 'Go Advanced' I guess; also does this if I right click anywhere on the page and click refresh!?!?!?
    Check it out:

    insert image 2 - Edwin000's library
    So what you're saying is that a cleared cache doesn't help, but a page refresh does? If so, that's weird!

    I linked on that Camtasia Studio looks to be a nice program. A little pricy though.
      My System SpecsSystem Spec

  10. #30


    Posts : 1,720
    Windows 8.1 Pro


    Quote Originally Posted by HippsieGypsie View Post
    Quote Originally Posted by Edwin View Post
    I've got mine set to clear on exit too!
    This is strange, (right click at the 'big red arrow')
    Same as 'Go Advanced' I guess; also does this if I right click anywhere on the page and click refresh!?!?!?
    Check it out:

    insert image 2 - Edwin000's library
    So what you're saying is that a cleared cache doesn't help, but a page refresh does? If so, that's weird!

    I linked on that Camtasia Studio looks to be a nice program. A little pricy though.
    ha-ha, pricey yes! My trial runs out in 18 days! , but yes, it IS an excellent program.
    Screencast.com is free, the Camtasia Studio program is the wallet killer!

    As for the other issue, I think it has something to do with my security settings, (maybe/maybe not?!?!?!)
      My System SpecsSystem Spec

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Cannot access pics to post
Related Threads
Photoshop 8 - Merging Pics in Chillout Room
Hi. I am trying to create a desktop background with Photoshop 8 with a screen size (1920 x 1080 res) of a hubble deep field image and a little collage of 4 x family pics in the centre (strip). But I cannot see how to 'slide' the collage strip across and centre on the hubble field image? I have had...
Solved Jump lists and pics in General Support
I am presently at my wits end, All I want is to get my jump lists to work and display pictures in folders. Problem 1 : If I right click on file explorer or the hidden icons arrow on the task bar the following occurs; I right click, Window appears, I move my mouse to the pane and it disappears. ...
August 6 Seminar pics in Chillout Room
I did a seminar yesterday afternoon for the Ewing Computer Club at the Ewing Senior Center that was open to the public for this one. We had 60 attendees and out of the 60 there were 20 people who have their own businesses. We had a bit of a glitch, the projector would not see my Windows 8 laptop...
Can't access Docs or Pics in General Support
I have been using the computer with Windows 8 for 7 months now. I'm basically unhappy with it but have been using it. Yesterday I tried to post a pic on an email. A box came up saying "documents.library-ms" is no longer working. Then an additional window saying There is a problem opening this...
I did a computer seminar on Windows 8, Office 2013 and keeping your computer safe on the internet at the Hickory Corner Library in East Windsor NJ Here are some pics I took ...
The photos app live tile keeps cycling the same 5-6 photos always even though the app has been linked to thousands of photographs. Any way to change this? Thanks.
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook