Windows 8 and 8.1 Forums


Weird Error... Please help!!!

  1. #1


    Posts : 5
    Windows 8 Pro 64-bit

    Weird Error... Please help!!!


    Can somebody plsss help me with this problem.. I just noticed it today when i try to Unpin one of my programs from the Start Menu.. I'm really having a headache on how to resolve this problem.. Somebody plsss help me
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Picture 1.jpg  

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    San Jose - California
    Posts : 2,847
    8.1x64PWMC Ubuntu14.04x64 MintMate17x64


    The answer was given in this thread
    appearance problem with won 8
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 5
    Windows 8 Pro 64-bit


    Tnx mate..phew! that was quick
      My System SpecsSystem Spec

Weird Error... Please help!!!
Related Threads
I haven't been able to find any info on this error, either on these forums or the web at large. If anyone's encountered it before or has any ideas, I'd really appreciate it. (And, apologies if I posted this to the wrong forum. I'd be happy to repost elsewhere). I just recently updated the...
Weird MSI/Windows 8.1 error? in Installation & Setup
I recently had to reinstall Windows 8.1 because of a boot issue, but now the way the PC boots has changed. Here's the boot issue before I reinstalled: 42865 It takes longer, and this time I see flashing white lines before Windows 8.1 boots. In particular, MSI Fast boot no longer works,...
this is weird in Installation & Setup
i have to galaxy s2 one of of the can't connect to the pc and the other one can. the one which dosn't connect a messege pops up ( the last device you connected to this computer malfunctioned and windows dosen't recognize it
So my dad just purchased a brand new ASUS notebook model number K55N last week. He's been using it all these days without any issues, but just today he started seeing some weird behavior with it (mostly slowness) and a couple of errors, the most noticeable being when he boots up the laptop and...
Solved USB3 ext drive -- Weird error in Drivers & Hardware
Hi there Anybody else had this error. USB3 external drive (Samsung 1 TB self powered) connected to a USB3 Hub connected to a USB3 card on a desktop computer now no longer recognised -- not even visible and the led on the USB3 Hub fails to light up. Connect to standard USB2 slot (note USB2)...
Weird Weird Problem! in Network & Sharing
I have the strangest problem with my internet since updating to W8. My internet works absolutely fine all day, up until later in the day (not sure what time exactly this happens) but it stops working! It says it is connected but it simple can't find a network. I am connected via LAN to an...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook