Windows 8 and 8.1 Forums

Several Problems.

  1. #1


    Posts : 8
    Windows8 Pro

    Several Problems.


    Not sure if this is the right section, but here goes.

    As the title suggests, I am having all sorts of problems with my Windows 8 installation.

    Firstly Windows Media Center does not run, it is added & activated & has ran ok up to now. When you click on the icon all that happens is that the little blue circle spins for a few seconds, then nothing at all, no error messages or anything.


    I am having problems with installing or uninstalling some programmes, keep getting error 2502/2503. itunes is one example.


    I cannot add an user account, getting error 0xd007012b.


    I have run disk error check/repair.


    I have also ran sfc /scannow & this has found corrupt files, but could not repair them.
    I have a log file but cannot upload it as the file format is not compatable (.log).


    I am not running system restore at the moment & do not really run refresh Windows because I will lose all my installed programmes (quite a few).
    Any ideas please?

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Posts : 8
    Windows8 Pro


    This is the WMC error log.
    Application: ehshell.exe Framework Version: v4.0.30319 Description: The process was terminated due to an unhandled exception. Exception Info: System.InvalidOperationException Stack: at Microsoft.MediaCenter.Store.ObjectStore.Open(System.String, System.String, System.String, System.Reflection.Assembly, Boolean) at Microsoft.MediaCenter.Store.ObjectStore.Open(System.String, System.String, System.String, Boolean) at Microsoft.MediaCenter.Store.ObjectStore.AddObjectStoreReference() at Microsoft.MediaCenter.Store.ObjectStore.get_DefaultSingleton() at ServiceBus.UIFramework.UserControlPoint.Launch(System.String) at Microsoft.MediaCenter.Internal.LaunchMediaCenter.LaunchMediaCenterHelper()
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 8
    Windows8 Pro


    Another update, seem to have administrator/permission issues.

    Click image for larger versionClick image for larger version
      My System SpecsSystem Spec

Several Problems.
Related Threads
Big Problems please help in General Support
Yesterday I bought a year subscription to Best Removal (it removes programs). I turned my computer off last night and this morning tiles are missing from my start screen... mainly desktop icon. Then I have a strange bar on the bottom and I cannot open any Office programs including OUtlook. Good...
many problems in General Support
my wife's computer exper. several problems at once. 1. her favorites disappeared from ie 2. icons disappeared from desktop- ex.- system mechanic 3. some of her pictures are gone
I first downloaded the Windows 8.1 Eval ISO last week when it was introduced. I have since downloaded it several times, both with and without the downloader, on more than one computer. The ISO won't mount. The error just says "sorry, the file won't mount". A couple of times the filename...
Hi there over the last few weeks we've had load and loads of posts (usually from the same group of people) complaining about the SAME features that they believe should either be included or omitted from W8. I think pretty well everyone on these Forums knows that obviously there are some issues...
Log in problems in General Support
Good Morning This is my first post on the Windows 8 forum though I had great help from Vista forums. My computer died on me so I have jut got an Acer Aspire XC100 which I am pleased with though admit I'm struggling with Windows 8 so I am reverting back to desktop as much as possible. My...
ATI problems in Graphic Cards
Hey. I got 2 graphic cards on my laptop, the first is an Intel 300 HD and the other is an ATI Radeon 7400M HD. And i looked at the device manager and i saw that the Radeon card, windows dont use it. It stands a message : Windows has stopped using this device beacuse it`s reported problems. (Code...
log in problems in General Support
hey up everytime i try to log in i end up having to restart my computer about 3 times before i can log in even then, i need to try log in, ctrl, alt + delete then sign out then back in before i can actually get in! anyone have any idea as to what causes this? its rather annoying:mad:
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook