Windows 8 and 8.1 Forums


Rear usb ports non responsive

  1. #21


    Wolves, England
    Posts : 143
    Win7 Pro x64 | Win8.1 Pro x64 VM | Win 10TP x64


    Quote Originally Posted by betterinblue View Post
    OK 35 degrees Celsius. thermal gel re-applied. usb's working. But I have had this issue that is not being resolved, I did memtest and all sorts of diagnosis' and was made to delete that and install this but the problem still exists.

    When I start up my pc, IF it makes it into windows on first boot, 2 mins in I get a blue screen and the message Driver_State_Failure. It then reboots and works perfectly, I can bypass this by rebooting my pc as soon as I press the power button but that's retarded.

    What do I do?
    Go to the BSOD section, read the Posting Rules and follow them to upload your BSOD dump files to be analysed.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #22


    Posts : 41
    Windows 8 Pro with Media Center 64-bit


    BOOZAD! do they pay you?

    That is stellar work and highly professional, typo's here and there but all around I'm very impressed! Great job man.

    I like your advice though, I would go for highest impact at most reasonable price, the blue screen thing is still in issue though. I want those extra fans then.Click image for larger version

    I've shown you our exchange rates so you can use that as guide when you recommend, as per your indicated location.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #23


    Posts : 41
    Windows 8 Pro with Media Center 64-bit


    cool
      My System SpecsSystem Spec

  4. #24


    Wolves, England
    Posts : 143
    Win7 Pro x64 | Win8.1 Pro x64 VM | Win 10TP x64


    Apologies for the typos, I'm at work and most of the keyboards have been partially melted by Acetone so typos happen sometime! I'll look at coolers tonight when I get home and recommend one, as for your BSOD did you see post #21?
      My System SpecsSystem Spec

  5. #25


    Posts : 41
    Windows 8 Pro with Media Center 64-bit


    Yes Thank you, I have directed my qualm to the correct channel.
      My System SpecsSystem Spec

  6. #26


    Wolves, England
    Posts : 143
    Win7 Pro x64 | Win8.1 Pro x64 VM | Win 10TP x64


    No problem, I'll take at look at your dump files shortly if nobody else beats me to it.
      My System SpecsSystem Spec

  7. #27


    Posts : 41
    Windows 8 Pro with Media Center 64-bit


    Thanks
      My System SpecsSystem Spec

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Rear usb ports non responsive
Related Threads
Hi everyone. Im newbie on this forum and ive bad english for this sory. Ive Asus P8Z64-V Pro motherboard and i cant get sound from the rear speakers in 5.1 surround sound if and when install a new version software/driver cauze its only supports side speakers in 5.1 surround sound. If i dont install...
So as the title says, I have set up a surround sound system using 2 sets of speakers. The first set is set up as the front speakers in the realtek audio manager, and the second set is set up as rear speakers. I have it set up as 7.1 with no sides, subwoofer, or center speakers. Front, left, and...
Right, i've been having this problem since I THINK starting to use a HDMI wire. But now, i cannot get any audio from the audio jacks, they are detected, but no sound is produced and I just cannot figure it out. I've disabled the HDMI, installed, un-installed, re-installed audio drivers and pretty...
And it happens only when I boot the computer up and find that neither my keyboard or mouse are working then I plug them into front (2) avaialable usb ports and they work fine.... And then If I try to uninstall universal bus controllers by device manager then my keyboard + mouse stops working...
rear speakers not working in Sound & Audio
all plugged in new computer drivers up to date set to quadraphonic they were working yesterday but they appear to have stopped on their own. the test speaker option worked at first but now they dont when i click the speaker icon to test on the sound playback options tab the level indicator...
Solved Problem with usb ports/audio ports in Drivers & Hardware
I have a problem with my front usb ports/audio ports, a couple days ago I replaced my radiator and unplugged the cord for the front usb ports but it went back in fine and ever since then I would have my headphones plugged in but whenever I took out something from the usb port the headphone/audio...
Hey all so I have forwarded some ports on my router with Airport Utility (NAT port forwarding), but using cmd netstat -n the ports I forwarded aren't listed and using online port checkers confirms they are closed. I added exceptions to my firewall (even though it is off), and windows defender is...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook