Windows 8 and 8.1 Forums


AMD FX-8350 4GHz Socket AM3

  1. #21


    Posts : 1,883
    7601.18247.x86fre.win7sp1


    Why are you trying everything under the sun to avoid this? It didn't seem like you did it then, I keep pointing it out in various ways and still it's like I never mentioned it.

    "See if you can set the bios so that is shows ~667 MHz in the Memory tab."

      My System SpecsSystem Spec

  2. #22


    Posts : 148
    Windows 8.1 Pro


    Oh sorry, I will have another look, I did have a quick look earlier but I couldn't see any option to do this.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #23


    You might need to up some voltages by a notch, your BIOS auto settings might not detect everything just right. For instance, my setup does not detect real memory voltage requirements, it even warns me when I set my Kingston HyperX memory voltage to 1.6 volts and the maker of it stipulates that voltage for 1600 MHz instead 1333 and 1.5v. and Cl9.
      My System SpecsSystem Spec

Page 3 of 3 FirstFirst 123
AMD FX-8350 4GHz Socket AM3
Related Threads
I'm trying to get my wireless g 2.4ghz 802.11 PCI adapter wmp54g by linksys to work on windows 8.1 64 bit and I can't seem to get it to work, any ideas? Thank you.
Hello people! I have an Acer Aspire Desktop, in which i want to upgrade in the near future! I will be upgrading components when my warranty runs out (sept 2014) My motherboard's socket is an FM1, and i want to upgrade the CPU aswell as my GPU. After doing some research i could not come to any...
Can't Connect to 2.4GHz Networks in Network & Sharing
This is a problem that has persisted under fresh installs of Windows 7 and Windows 8. My laptop (Samsung Series 9) won't connect to any network that is operating on the 2.4GHz band. It shows up as a normal network, but trying to connect always ends with the error message: "Can't connect to this...
I recently installed win 8 on new clean 1Tb hdd but forgot to firstly disconnect the second 250Gb hdd disk #0, so the OS ended up on disk #1. I then disconnected the 250Gb drive and reinstalled Win 8 on the 1Tb drive. I then checked Disk Management and found, as I thought, that the 1Tb drive was...
I have received a few BSOD messages since I installed my FX-8350 chip a few days ago. i have attached the messages and was wondering if one of you kind folks could help me figure out what is causing them. sometimes its under system load, sometimes its while idling, and the last one was while...
Hi all, I have a system with these configurations ********************Configurations*** Current CPU:- Intel Pentium 4E 530 (Prescott) 3.00GHz Family 15 Model 3 (03) Stepping 4 Revision 17 Motherboard:-Asrock p4v88+ MORE INFO Others:-1gb ram, nvidia 6200 graphics, 320gb sata hard...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook