Windows 8 and 8.1 Forums


Chrome Browser Issue

  1. #1

    Chrome Browser Issue


    I am using the latest Chrome browser ( Version 41.0.2272.89 m (64-bit)

    Whenever I try to open a link that is embedded in a received email, I get a pop-up as below:

    Click image for larger version

    Any idea what causes this, and how to fix it? Windows does not offer any advice re: a solution

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Posts : 375
    Win 8.1 64bit


    https://www.eightforums.com/gtsearch....rome&sa=Search

    Disable adblock to see if that helps. Also, check thru above previous posts. I recall this issue being discussed recently. Hopefully someone will opine.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 2,480
    Windows 10 Pro x64


    Try removing or disabling the extensions.
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    In same vain, try opening an incognito window, and see if same problem occurs in incognito mode.

    Also might want to try rebooting, see if problem continues. Uninstall and re-install Chrome, see if problem continues.
      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    Quote Originally Posted by yu gnomi View Post
    In same vain, try opening an incognito window, and see if same problem occurs in incognito mode.

    Also might want to try rebooting, see if problem continues. Uninstall and re-install Chrome, see if problem continues.
    re

    I have tried your suggestions, and have rebooted, uninstalled & re-installed a few times without finding a solution
      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    Quote Originally Posted by softwaremaniac View Post
    Try removing or disabling the extensions.
    I will try that .. thanks
      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    Quote Originally Posted by torre View Post
    https://www.eightforums.com/gtsearch....rome&sa=Search

    Disable adblock to see if that helps. Also, check thru above previous posts. I recall this issue being discussed recently. Hopefully someone will opine.
    Thanks for the input .. I'll give your suggestions a try
      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    Quote Originally Posted by torre View Post
    https://www.eightforums.com/gtsearch....rome&sa=Search

    Disable adblock to see if that helps. Also, check thru above previous posts. I recall this issue being discussed recently. Hopefully someone will opine.
    Thanks for the hints .. I'll also look through the link you provided
      My System SpecsSystem Spec

  9. #9

    Chrome browser issue


    Just an update on the Chrome browser problems I had. None of the suggested solutions helped.
    So I uninstalled Chrome and downloaded & reinstalled Chrome again. No more issues as I detailed in my opening post. All is now OK
      My System SpecsSystem Spec

Chrome Browser Issue
Related Threads
Can anybody help me to remove the dark coloured screen that now comes up when chrome starts up. It only shows a few items in the bottom left corner that you have to click on to select the normal screen I am used to. Can this dark page be removed?
64bit Chrome Browser in Browsers & Mail
For the x64 die-hard fans, we have a new native Win64 browser on the list. The official "pack" from Google still provides the 32bit versions. However Chromium browser (developer) builds are now available for the Windows x64 platform. For those who want to give Chromium x64 a shot, compare...
Solved Google Chrome Browser. in Browsers & Mail
Hi, Read quite a bit about how good the Chrome Browser is I felt I'd like to try it out. However when downloading it required me to register and then confused me with many additives. I deleted/uninstalled it. Is it possible to download and use Chrome as a straightforward simple browser without...
Source: Opera Launches First Chrome-Based Browser, Sans Plenty of Opera Features Regards, NRT :)
YouTube Crashes Chrome Browser in Browsers & Mail
Is there a definitive fix for this issue? YouTube videos crash Chrome each and every time. The videos play perfectly in Internet Explorer. Please help. Thank you.
Good morning to everyone! I hope you are all having a great day so far... I have several Windows 8 devices (Notebooks, Tablets, etc.) all running Windows 8 Pro. I have two systems which for all intents and purposes are identical in their software, apps, etc. On both of these systems, I...
Took a number of tries, wouldn't install in IE Metro, used Desktop IE, just when I thought it was not going to install there it was on the taskbar. Had to restart and stop install, hit cancel and the I noticed it had installed. Not that I needed it, just testing what works.
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook